Peg rasar mot tv-duon: ”Måste ni vara såna rövhål?”

Efter att Peg Parnevik i förra veckan röt ifrån till Filip Hammar och Fredrik Wikingsson i direktsända ”Breaking News” berättar hon nu om hur hon upplevde sin medverkan i programmet. – De är så dumma i huvudet, du förstår inte, säger Peg i podcasten ”Pillowtalk”.

När Peg Parnevik, 21, i förra veckan medverkade i premiäravsnittet av ”Breaking News” med Filip Hammar, 42, och Fredrik Wikingsson, 44, såg vi hur hon röt ifrån när hon fick frågor om sex – frågor som hon inte alls ville prata om. I det senaste avsnittet av sin och systern Penny Parneviks, 20, podcast ”Pillowtalk” berättar hon om hennes upplevelse efter att ha varit med i programmet.

– Jag fick frågan ”Peg vad tycker du om 69:an?”, och jag svarade att ”vet du vad, jag kom faktiskt inte hit för att prata om det här”, berättar Peg och fortsätter:

– Om de vill prata om sex, varför tar de då dit mig? jag har inget att göra med det ämnet, och låt mig åtminstone veta vad jag ska prata om. Ta in någon som är en sexexpert istället?

Peg hade redan innan nämnt att hon inte var intresserad av att komma dit och prata om sex, men de lyckades till slut övertala henne till att medverka. Men då i tron om att hon skulle få prata om kroppskomplex. Men väl på plats blev det inte alls som hon tänkt sig, och efter programmet fick hon inte den ursäkt som hon tyckte att hon borde fått.

– Efter programmet kom Filip och Fredrik fram till mig och sa att ”men herregud, visste du inte att du skulle prata om det är?”. De försökte påstå att de inte var de själva som skrev manus till programmet, säger Peg och fortsätter:

– Hur ogenuint bad de inte om ursäkt? Måste ni vara såna rövhål?

… Och som om Peg inte redan var tillräckligt upprörd på tv-profilerna.

– Sen berättade farmor för mig att de hade mage att snacka skit om våran mamma i programmet dagen efter, och jag är så jävla upprörd över det, säger Peg.

– Omg, Filip och Fredrik can suck my dick!, utbrister Penny då.

– Bokstavligt talat, suck my pussy, svarar Peg, och fortsätter:

– Nej men asså Penny, de är så dumma i huvudet, du förstår inte. De är som barn som är i vuxna mäns kroppar. Alltså, de mår så dåligt och är så osäkra, man känner det.

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks svar efter Mias åsikt om pojkvännen

LÄS OCKSÅ: Peg Parnevik ryter ifrån mot Filip och Fredrik efter frågan i direktsändning

Foto: IBL