Så förstörde stormen Parneviks miljonvilla – Mias första ord

Nu har stormen Irma lagt sig, och familjen Parnevik som tvingades fly sitt hem i Florida är oskadda. Nu har de återvänt hem och huset står kvar, men nog syns det att det så kallade ”Casa Mia” råkat ut för storm. – Taket är borta, säger Mia i en video på Instagram.

Efter att stormen Irma svept in över Florida tvingades massvis av familjer fly sina hem. Nu har stormen äntligen lagt sig, efter att den tagit 61 människoliv. Några som tvingades lämna sitt hus var familjen Parnevik som bor på Jupiter Island i Florida sedan många år tillbaka. De tog flyget till New York och välkomnades av omhändertagande vänner, och tack och lov är familjen oskadd. Nu har Parneviks återvänt till den stora miljonvillan i Florida, och ”Casa Mia” som huset kallas.

”Så många som har förlorat allt, mitt hjärta går sönder”, skriver Mia Parnevik, 49, på sin Instagram.

Men nog syns det att huset har varit med om ett rejält oväder. På sin Instagram har Mia har delat med sig av en video på husets skick efter att det blivit utsatt av stormen.

– Grannen har ingen bygga kvar. Vi har skit överallt, men vi har knappt något tak kvar, berättar Mia i videon och fortsätter:

– Ja, en jetski är borta och taket är borta. Men vi har i alla fall ett hus. Tjoho.

Nyligen avslöjades det att det kommer att bli en fjärde säsong av ”Parneviks” på TV3, och inspelningarna är redan igång. Och att huset står kvar betyder inte bara att familjen fortfarande har ett boende, utan också att säsong 4 av tv-serien kan fortsätta i samma gästvänliga anda som vi sett i tidigare säsonger! Vi säger som Mia, tjoho!

Mia och Jesper utanför Casa Mia.

Mia utanför huset.

Pool utanför huset.

Familjens båt.

Parneviks ”tomt”, ja, snarare familjens strand.

LÄS OCKSÅ: Laila Bagge bryter ihop efter Mia Parneviks fråga i radio

LÄS OCKSÅ: Parneviks tvingas överge miljonvillan: ”Du kan inte överleva det”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!