Penny: Därför håller jag min kända pojkvännen hemlig

Penny Parnevik har tidigare teasat sin Insta-följare m att hon har en ny pojkvän. Nu förklarar hon varför de båda håller förhållandet hemligt – tillsvidare.

Penny Parnevik, 21, har en ny pojkvän – men hon håller hon, well ska vi säga semi-hemlig? Hon la upp en bild på Mr. X från San Francisco där man kan säga att hon teasar om vem det är – men utan att namnge honom, eller tagga honom i inlägget.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

Nu förklarar Penny i sin blogg varför hon väljer att INTE ”go official” med sin nya killes identitet. På den egna frågan ”varför har jag inte bilder med min pojkvän?” svarar hon:

”Jag är vanligtvis SUPERöppen i sociala medier med mitt liv. Min syster och jag har en podcast på svenska Pillowtalk som får mig i trubbel med svensk press för att vi pratar detaljerat om vårt kärlek- och sexliv. DOCK, just nu träffar jag någon som också är offentlig person så vi känner att vi vill hålla vår relation relativt privat. Jag har inge aning om hur länge vi ska vara hemliga och det är i ärlighetens namn ingen stor grej, vi njuter bara av att vara kära och när folk inser det och börjar ha åsikter så får det väl vara så!”

Pennys nya kille är alltså en känd person – och han är också från Sverige, och bor i Kalifornien. Det framgår om man läser stycket ovanför utläggningen om varför hon håller honom hemlig, På frågan ”var bor jag?” svarar hon att hon planerar att flytta till Kalifornien.

”… MEN jag flyttar till Kalifornien i januari som jag är sååååå spänd inför. Min pojkvän som också är svensk bor där så för att kunna hantera långdistansen har vi bestämt att vi ska flytta ihop!”

Spännande tider coming up, för Penny!

Hela familjen samlad.

Jesper Parnevik med frun Mia Parnevik. 

Peg Parnevik med pojkvännen Filip Kaspersen.

Penny Parnevik. 

LÄS OCKSÅ: Första bilden – han är Penny Parneviks nya pojkvän

LÄS OCKSÅ: Efter bråket med Parneviks – nu svarar Filip Hammar på kritiken

Foto: IBL, Instagram