LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter bråket med Parneviks – nu svarar Filip Hammar på kritiken

05 nov, 2017 
AvJoakim Almén
Tidigare rasade Peg och Penny Parnevik, i sin podcast ”Pillowtalk”, på tv-duon Filip och Fredrik. Sen dess har den dynamiska duon skämtat om att Mia Parnevik dricker mycket vin i ”Breaking News”. I Alex Schulmans nya podcast ”Schulman show” svarar nu programledaren på kritiken från systrarna Parnevik.
Annons

Fejden Parneviks vs. Hammar/Wikingsson började med att Peg Parnevik. 22, tidigare under säsongen gästade sexpanelen i Filip Hammar, 42, och Fredrik Wikingsson, 44, livesända ”Breaking News med Filip och Fredrik”. Peg upplevde att hon inte fick de frågor hon informerats om innan programmet och var – efter och i programmet – rejält irriterad.

– Helt ärligt så var det inte det här jag kom hit för att snacka om ikväll, men okej. Vill folk göra det så får de göra det, sa Peg Parnevik i direktsändningen efter att hon fått en fråga vad hon tycker om sexställningen ”69:an”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Efter det var systrarna Parnevik stenhårda i sin kritik mot tv-duon i sin podcast ”Pillowtalk”.

– Sen berättade farmor för mig att de hade mage att snacka skit om våran mamma i programmet dagen efter, och jag är så jävla upprörd över det, sa Peg.

Annons

– Omg, Filip och Fredrik can suck my dick!, utbrister Penny Parnevik, 21, då.

– Bokstavligt talat, suck my pussy, svarar Peg, och fortsätter:

– Nej men asså Penny, de är så dumma i huvudet, du förstår inte. De är som barn som är i vuxna mäns kroppar. Alltså, de mår så dåligt och är så osäkra, man känner det.

Penny och Peg antyder därefter att Filip och Fredrik skulle vara ihop.

– Är dom gifta? Jag vet inte, säger dem.

Nu svarar Filip Hammar på kritiken. I första avsnittet av Alex Schulmans, 41, nya podcast ”Schulman show”, hans gamla Aftonbadet tv-show som nu återupptagits i podcastform, är just Hammar gäst. I ett segment av podden spelar Schulman upp ljudklipp från Parneviks podcast och Filip får därefter uttala sig, men först besvarar han frågan varför han tror att Peg och Penny är arga på honom och Fredrik.

– Vi har väl antytt att hon drycker mycket vin, säger Filip Hammar.

Annons

Efter att klippet från ”Pillowtalk” spelats upp reagerar Filip på Penny och Pegs antydan att tv-duon skulle vara ett par.

– Blev lite homohat där också. Det fick dem in utan att förstå det själva, säger han och utvecklar sina känslor kring Parneviks kritik.

– Jag är nog likgiltig, det är nog så. Jag tycker det är jättekul när vi skämtar om Mia Parnevik och att hon dricker mycket vin. Det känns ju som att hon gör det!

Filip fortsätter skämta om Mia Parnevik och menar att hon är en klassisk ”eftermiddag-/tidig kvällsdrickare”.

– Hon känns som en eftermiddagsdrickare. Timmen mellan tre och fyra är en enda lång längtan, en enda stor frustration, säger han och får medhåll av Alex Schulman.

– I hennes liv känns det som att timmen mellan tre och fyra är en kamp. Det är skärselden.

Annons