Molly Sandén om sin öppna inställning till cannabis

02 okt, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Danny Saucedo har tidigare berättat att han har provat marijuana. Nu avslöjar också hans fästmö Molly Sandén sin inställning till drogen. – I vissa fall så kan jag tänka att marijuana är bättre än alkohol, säger hon.
Annons

Danny Saucedo, 31, berättade i början av året i en stor intervju med tidningen Aftonbladet att han har en öppen syn på marijuana. Bland annat avslöjade “Så mycket bättre“-stjärnan att han själv har provat på drogen under en resa till Holland och att hans fästmö, Molly Sandén, 25, delade hans liberala syn på drogen.

– Jag och Molly har samma uppfattning kring det. En ganska liberal syn. Det finns en oschysst obalanserad syn på marijuana. Jag har min uppfattning, men jag säger inte att folk ska gå och röka. Precis som att jag aldrig skulle lägga ut en bild på en drink och skriva: ”Drick det här”. Det är inte för alla, sa han då.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu berättar också Molly Sandén om sin inställning till marijuana. I podcasten “Värvet” säger artisten att hon anser att drogen ibland kan vara ett bättre alternativ än alkohol.

– Det enda jag har sagt är att i vissa fall så kan jag tänka att marijuana är bättre än alkohol. I vissa fall för vissa människor, säger hon i intervjun.

Annons

Hon fortsätter:

– Vissa klarar inte alkohol, vissa klarar inte ens av koffein. Alla är olika och jag är väl öppen för det.

Foto: IBL

Annons