Molly Sandén om sin öppna inställning till cannabis

Molly Sandén om sin öppna inställning till cannabis

Danny Saucedo har tidigare berättat att han har provat marijuana. Nu avslöjar också hans fästmö Molly Sandén sin inställning till drogen. – I vissa fall så kan jag tänka att marijuana är bättre än alkohol, säger hon.

Danny Saucedo, 31, berättade i början av året i en stor intervju med tidningen Aftonbladet att han har en öppen syn på marijuana. Bland annat avslöjade “Så mycket bättre“-stjärnan att han själv har provat på drogen under en resa till Holland och att hans fästmö, Molly Sandén, 25, delade hans liberala syn på drogen.

– Jag och Molly har samma uppfattning kring det. En ganska liberal syn. Det finns en oschysst obalanserad syn på marijuana. Jag har min uppfattning, men jag säger inte att folk ska gå och röka. Precis som att jag aldrig skulle lägga ut en bild på en drink och skriva: ”Drick det här”. Det är inte för alla, sa han då.

LÄS OCKSÅ: Mollys vändning inför bröllopet med Danny

Nu berättar också Molly Sandén om sin inställning till marijuana. I podcasten “Värvet” säger artisten att hon anser att drogen ibland kan vara ett bättre alternativ än alkohol.

– Det enda jag har sagt är att i vissa fall så kan jag tänka att marijuana är bättre än alkohol. I vissa fall för vissa människor, säger hon i intervjun.

Hon fortsätter:

– Vissa klarar inte alkohol, vissa klarar inte ens av koffein. Alla är olika och jag är väl öppen för det.

LÄS OCKSÅ: Detaljen får fansen att rasa efter Dannys bild: ”Fy fan”

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN