Danny försvarar drogen: Molly har samma uppfattning

Danny Saucedo berättar att han tycker att synen på marijuana är oschysst, och att fästmön Molly Sandén delar den synen med honom.

Danny Saucedo, 30,  är just nu aktuell med sin krogshow ”Nu” i Stockholm. I showen berättar han om sitt liv och bjuder på en del sång och dans. Efter showen berättade han för Aftonbladet om kommande bröllopet med Molly Sandén, 24, pappadrömmen – och synen på marijuana som han är väldigt öppen med.

– Jag och Molly har samma uppfattning kring det. En ganska liberal syn. Det finns en oschysst obalanserad syn på marijuana, säger Danny.

Sångaren pratar väldigt öppet om sin relation till drogen och på frågan om han själv testat så berättar att han rökt under en resa till Holland.

– Jag har min uppfattning, men jag säger inte att folk ska gå och röka. Precis som att jag aldrig skulle lägga ut en bild på en drink och skriva: ”Drick det här”. Det är inte för alla.

Det stundande bröllopet mellan Danny och Molly har det varit olika bud kring och det är ännu oklart vart och när det kommer äga rum. Men de vet att de vill gifta sig utomlands med influgna gäster. Deras förlovning har redan gjort relationen starkare och djupare.

– Det finns ingen plan b, man bara kör. Nu bygger jag mitt torn mot dig. Försvinner du så faller jag. Det stärker förhållandet, säger Danny.

https://www.instagram.com/p/BPSsVLmDSFG/?taken-by=dannysaucedo&hl=en

Och barn är någonting som Danny hoppas på efter bröllopet. Han har en dröm om att bli pappa.

– Det som jag längtar mest efter är nog att få barn om två-tre år. Det skulle vara svinkul. Får se om Molly är på, säger han och fortsätter.

– Jag är så taggad på att få ta mammans bästa förutsättningar och mina, att bara trycka in i den här ungen och skapa en supermänniska som älskar livet. Det vore så fett! Det är därför jag vill bli pappa.

https://www.instagram.com/p/BFooouJQV6a/?taken-by=m0llys&hl=en

Pappadrömmen verkar vara något som ligger sångaren varmt om hjärtat och något som han ägnar många tankar till.

– Jag skulle bli världens bästa pappa, tror jag. Otrolig kärleksfull, busa mycket, försöka uppmana barnet till att tycka om att lära sig saker, säger han.

LÄS OCKSÅ: Mollys nya besked efter att Danny stoppade bröllopet

LÄS OCKSÅ: Då ska Danny Saucedo och Molly Sandén vigas

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!