LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Karl Fredrik på Österlen försvinner efter kritiken

27 apr, 2021 
Karl Fredrik på Österlen
Karl Fredrik på Österlen är ett väldigt populärt tv-program. Men under våren har programmet fått kritik och nu försvinner programmet. Men däremot kommer nu glädjebeskedet – det blir en till säsong.
Annons
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Karl Fredrik på ÖsterlenBrand logo
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Karl Fredrik på Österlen

Floristen Karl Fredrik Gustafsson, 34, har genom sitt alldeles egna tv-program Karl Fredrik på Österlen gjort succé. Tillsammans med den numera fästmannen Petter Kjellén har de tagit svenska folket med storm tack vare deras charmiga och varma personligheter.

Sedan flera veckor tillbaka har TV4-tittarna varje tisdag kunnat se hur det står till på gården i Eklaholm, eftersom det var dags för säsong nummer två att sändas. Men det är inte bara Karl Fredrik och Petter som man får följa i programmet, såklart så är ju även hunden Hamlet och katterna JC och Leopold på plats.

Men det har inte alltid varit helt självklart att Karl Fredrik ska ha sin egna show. Till en början var han nämligen en återkommande gäst hos Marie och Gustav Mandelmann i det Kristallen-belönade tv-programmet Mandelmanns gård. Men snabbt stod det klart att även Karl Fredrik skulle få ett eget tv-program.

Kritiken mot Karl Fredrik på Österlen

För en tid sedan så riktades det dock en del kritik från tittarnas sida. Karl Fredrik på Österlen sänds nämligen alltid på tisdagar, men för en tid sedan så krockade Karl Fredriks program med Trädgårdstider på SVT. Det var när Marie Mandelmann gästade Trädgårdstider på SVT som problemen uppstod.

Annons

”Fruktansvärt dumt att lägga det samtidigt som Trädgårdstider. Tror att man tappar tittare på det. Synd.”, skrev en tittare.

”Så dumt, krockar med trädgårds tider i 1:an”, skrev en annan.

Nu försvinner Karl Fredrik på Österlen – efter kritiken

Efter kritiken kommer nu dessvärre ett tråkigt besked för alla tittarna som älskar att följa Karl Fredrik och Petter i rutan. Det är nämligen så att Karl Fredrik på Österlen försvinner för denna gång, då det är dags för det allra sista programmet.

Karl Fredrik på Österlen
Karl Fredrik på Österlen förvinner från tv-rutan

Men som tur är så är det bara säsongsavslutning, för det kommer bli en tredje säsong av Karl Fredrik på Österlen! Faktum är att det nyförlovade paret strax drar igång med inspelningarna, och Karl Fredrik har tidigare sagt till Hänt att de vill lägga fullt fokus på inspelningarna!

– Inom de två närmsta åren har vi så mycket tv-inspelningar inbokade. Det händer så mycket just nu!, har han nyligen sagt till Hänt.

Av Karl Fredriks ord att döma kan man kanske därför hoppas på ännu fler säsonger i framtiden!

FOTO: TV4

Annons