LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carina Bergs starka hyllning till ex-maken Kristian Luuk

08 jun, 2021 
CARINA OCH KRISTIAN
Carina Berg och Kristian Luuk har sonen Holger ihop.
Nu väljer Carina att hylla Kristian efter att han tagit hand om barnen Holger och Otto under Carinas dejt med maken Erik Berg.
– Jag har världens bästa ex-man, säger hon.
Annons
Carina Berg gör serie om barnlöshet "Var fan är storken?" – Se trailern härBrand logo
Carina Berg gör serie om barnlöshet "Var fan är storken?" – Se trailern här

Carina Berg, 43 och Erik Berg, 32 blev föräldrar till sitt andra gemensamma barn i mars, en dotter vid namn Juno. Makarna visste tidigt att de ville ha barn, men vägen dit skulle bli lång. När Carina till slut blev gravid med parets första barn berättade hon om kampen de två genomgått. Efter att drabbats av flera missfall föddes sonen Otto. Carina har även sonen Holger, 11 med programledaren, tillika ex-maken, Kristian Luuk.

Carina har nyligen släppt en serie med namn Var fan är storken? som just handlar om Erik och Carinas kamp att bli gravida. Serien följer även par som tampas med den ofrivilliga barnlösheten.

Carina Berg drabbad av bröstböld efter dottern Junos födsel

I Carinas podd Gynning & Berg hittar sig själva, som hon driver med kollegan Carolina Gynning, berättade Carina Berg att hon drabbades av en bröstböld efter dotterns födsel.

– Så här är det, jag har haft mjölkstockning. Men det går att levla upp i den, och det heter bröstböld, konstaterade Carina.

Annons

Det var under påsken som Carina förstod att något inte stod rätt till. Hon tvingades nämligen åka akut till sjukhus två gånger och läkarna kunde till slut tömma bröstbölden, då penicillin inte hjälpte första gången.

– Jag grinade så mycket och hade så himla ont. När hon stoppade in nålen så fick hon en fullträff, förklarade tv-profilen då.

Carina Berg hyllar ex-maken Kristian Luuk: ”Världens bästa”

Sedan andra sjukhusbesöket har bröstbölden blivit bättre och Carina Berg verkar lyckligare än någonsin. Under morsdag blev hon firad av maken Erik – då de gick på dejt. Och medan de var på dejt så var Carinas ex-man Kristian Luuk tillsammans med Otto och Holger, berättar Carina nu i den egna podcasten.

– Det var så mysigt, för Kristian hade frågat flera gånger om han inte fick låna Otto en stund när Holger var hemma hos honom. Alltså mitt stora barn och mitt mellanbarn, säger Carina och fortsätter:

Annons

– Då tyckte Kristian det skulle vara så roligt att få hänga med Otto ihop med Holger hemma hos honom, sjukt gulligt. Då inträffade det här på mors dag så då passade vi på att gå på dejt.

Carina pratar sällan om sin relation till ex-maken Kristian Luuk – men nu väljer hon att hylla honom till skyarna efter sin insats.

– Passningen gick strålande, jag är ju så himla glad över att jag har världens bästa ex-man. Det måste man ändå få lov att säga. Mysigt att få se sina egna barn med dess syskon. Jag var väldigt glad över att han bad om det, avslutar Carina.

FOTO: Eero Hannukainen/TT / Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT

Annons