Lotta och Eriks nya program – då har En smak på livet och Big Bang premiär

erik haag lotta lundgren nytt tv-program

Lotta Lundgren och Erik Haag har fått två nya program som ska visas på TV4 i höst – En smak på livet och Big Bang.
Vad handlar de om? När är det premiär?
Här kan du läsa programledarnas egna ord om nya programmen!

Superduon och kärleksparet Erik Haag, 53, och Lotta Lundgren, 53, är återigen aktuella i tv-rutan.

Till hösten är de tillbaka med två nya tv-program på TV4 En smak på livet och Big Bang.

Lotta Lundgren om En smak på livet

I Lotta och Eriks nya tv-program En smak på livet bjuder de in en välkänd person till bords, till varje avsnitt. Är det möjligt att slungas tillbaka till specifika händelser i gästens liv? De ska Erik och Lotta försöka ta reda på genom att servera mat som gästen åt just då. Väcks minnen av att äta något specifikt? Kan minnen återupplivas genom mat?

Vem lagar maten? Lotta såklart!

– Jag gillade idén men var inte helt säker på att experimentet skulle funka, men jag har nog sällan haft mer fel faktiskt, säger Lotta Lundgren. Hon fortsätter:

– Det var ju ett perfekt program att göra just nu, vi har ju inte heller träffat folk eller haft gäster på middag på ett helt år. Det verkar som om våra gäster kände likadant för det var väldigt glada inspelningsdagar.

TV4:s panikdrag för Erik Haag och Lotta Lundgren – efter stora tittarfiaskot

Erik Haag berättar om nya programmet Big Bang

Deras andra nya tv-program Big Bang kommer vara en frågesport som sträcker sig från jordens begynnelse till idag. Såklart kan allt hända i programmet!

Totalt är det åtta kändispar som tävlar mot varandra i frågor som kan landa var som helst i historien. Programledare för showen är Erik och Lotta, som utlovar underhållning och överraskande moment.

– Vi kollar på nästan alla frågesporter som går på tv. Roligast är när ungarna kan något som man själv inte hade koll på, eller när man lär sig något man inte hade en aning om. Sen är det ju en annorlunda tävlingsform på så vis att de riktiga vinnarna nästan alltid är de som klarar av att förlora på ett kul och bjussigt sätt, säger Erik Haag. Han fortsätter:

– Ville man ha deltagare som kunde allt kunde man ju låta datamaskiner tävla. Men det låter svintråkigt om du frågar mig.

Lotta Lundgren och Erik Haag är ett par och arbetar ihop

Lotta Lundgren och Erik Haag.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

En smak på livet har premiär den 29 augusti och första avsnittet av Big Bang sänds den 27 september på TV4. Båda programmen kommer även finnas tillgängliga att streama på TV4 Play och C More.

LÄS OCKSÅ: Här är alla deltagare och hantverkare i Återskaparna på TV4

LÄS OCKSÅ: Blir det en säsong 2 av Återskaparna? TV4 svarar

FOTO: Pär Bäckstrand/TV4

Senaste nytt