Lotta Lundgren och Erik Haags hemliga liv med barnen

Lotta Lundgren och Erik Haags hemliga liv med barnen

Två offentliga personer som verkligen håller privatlivet och större delar av sin relation hemlig är Erik Haag och Lotta Lundgren.
De har setts ihop i program som Historieätarna och Landet brunsås, men sedan några år tillbaka är de även ett kärlekspar.
Men hur ser deras privatliv ut egentligen?

Erik Haag, 52, är programledare, regissör, komiker, manusförfattare och författare som ihop med författaren och skådespelerskan Martina Haag har fyra barn. Ex-paret gifte sig 1995, ansökte om skilsmässa år 2013 och skildes tillslut år 2014.

Efter den relationen inledde Erik ett förhållande år 2016 med sin TV-kollega Lotta Lundgren, 49. Även Lotta är författare, skribent och programledare. Hon har tidigare varit gift med Martin Johansen som hon fick två barn ihop med, men gick skilda vägar år 2014.

Paret har setts ihop i bland annat tv-programmen Historieätarna och Landet brunsås – men hur ser livet ut på den privata fronten? För ja, tittarna har sett dem ihop i tv-rutan, men hur fungerar det som nytt par att leva med flera barn från tidigare förhållanden?

Lotta Lundgren och Eriks Haags hemliga privatliv

Erik och Lotta lever något slags varannan vecka-liv med totalt sex barn. Hur går det ihop kan man fråga sig?

Erik haag Lotta Lundgren i gul klänning

FOTO: Karin Törnblom/TT

Paret håller större delar av sin relation hemlig. De har helt enkelt valt att inte dela med sig offentligt av sitt privatliv särskilt mycket.

Lotta Lundgren lever sitt liv med ena veckan i Stockholm med sina barn, och andra veckan ute i skärgården tillsammans med Erik.

– Varannan vecka bor jag hos Erik som bor på en ö i södra skärgården, på en ganska folktom ö. Det bor i stort sett bara Erik, rådjur och träd på den ön, har Lotta Lundgren tidigare berättat i podcasten Della-Q.

”Här ser man inte en käft på en hel vecka”

Lotta avslöjar även i podden att Erik bor i ett superfint 1800-talshus.

– Det en jättestor sluttande trädgård och växthus, hönshus, lada och klängrosor överallt. Det är faktiskt helt fantastiskt. Och gamla pulkor och rör i en hög också, avslöjar hon i podden.

Lotta Lundgren i rosa och svart

FOTO: Johan Jeppsson/TT

Vilken drömplats det vore för barnen? Kanske dock inte i alla lägen då huset verkar ligga helt avskilt och sakna grannar.

– Det är ett boende som doftar privat. Här ser man inte en käft på en hel vecka, och det tycker man är underbart, avslutar Lotta i podden Della-Q.

FOTO: Mickan Palmqvist/TT, Tommy Holl/TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!