Axel Pileby om namnvalet till nyfödda dottern med Felicia Jartén

axel pileby

Axel Pileby och flickvännen Felicia Jartén har blivit föräldrar till en liten dotter.
Nu avslöjar Axel hur de tänker kring namn – och barnet kan bli namne med kollegan Tilde de Paula Eby.

Axel Pileby har blivit en mycket uppskattad profil i TV4-programmet Efter fem. I programpunkten Sverigesvepet brukar han ta med tittarna på en resa runtom i Sverige där han presenterar unika spaningar.

Det var i slutet av mars som Axels flickvän Felicia Jartén berättade i sin egna podcast att hon var gravid. Sedan vi fick reda på graviditeten har Axel varit ganska så tyst om den blivande pappa-rollen, men vid ett tillfälle uttalade han sig om saken i Efter fem.

– Ja det är verkligen kul. Det ska bli spännande, berättade Axel själv i Efter fem efter att Tilde konstaterat att han ska bli pappa.

SYSTRAR Malin om kampen i relationen med Kristin

Axel Pileby har blivit pappa för första gången

Det var under förra veckan som Tilde avslöjade att bebisen var här i Efter fem.

– Max, Henrik idag är ingen vanlig dag för idag så är vi lite extra glada på Efter fem. Vi välkomnar nämligen 3 480 gram och 49 cm ren kärlek.

– Alltså Axel, vår kompis har blivit pappa! Alltså det är så sjukt stort!, säger Henrik Alsterdal.

– Ah det är fantastiskt roligt. Inte bara Axel, Felicia har blivit mamma också så vi har den stora glädjen att få gratulera hela den lilla nybildade familjen. Hon är söt som socker!, fortsätter Tilde.

Det ska dottern heta – Axel Pilebys avslöjande om namnet

Nyligen gästade Axel Efter fem på länk med självaste bebisen! Samtidigt avslöjade han tankar på bebisens namn och var väldigt berörd över all kärlek han och flickvännen fått.

– Att sammanfatta är typ omöjligt, det man känner är väl liksom på något sätt tacksamhet. Tacksamhet att bli föräldrar överhuvudtaget, det är inte alla som får det. Dessutom att få bli det med världens bästa människa, min tjej alltså, säger Axel.

Annons

Efter fem kan du se på C More. Skaffa konto här

Börja titta

Samtidigt tackade Axel sjukvården och alla som gratulerat paret till nya familjemedlemmen.

– Dessutom tacksam för all sjukvård, otroligt vilket bemötande och tacksamheten för alla som har hört av sig.

– Vad ska hon heta? Vet ni det?, frågar Tilde

– Vi har någonting på gång kan jag säga, det är inte riktigt spikat. Jag kan avslöja så mycket som att det troligtvis kommer bli ett namn med fem bokstäver. Det kommer finnas med L och ett E i namnet, säger Axel.

– Blir det Tilde?, frågar Henrik

– Det kanske inte blir Tilde eller så kan det bli, jag vet inte. Det kan bli vad som helst. Men det finns ett L och ett E med i det som potentiellt kommer bli, säger Axel.

LÄS OCKSÅ: Linda Bengtzing i tårar efter frågan i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Därför dök inte Benjamin Ingrosso upp i Nyhetsmorgon – Maria Forsbloms ord

FOTO: TV4