LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tilde de Paula avslöjar: TV4-profilen Axel Pileby har blivit pappa

01 jun, 2021 
Tilde de Paula Eby, Axel Pileby
Efter fem-profilen Axel Pileby och hans flickvän Felicia Jartén har blivit föräldrar till en liten flicka! Det är något som Tilde de Paula Eby nu bekräftar i Efter fem.
Annons
Fem kändisbarn som är beräknade 2021Brand logo
Fem kändisbarn som är beräknade 2021

Axel Pileby har blivit en mycket uppskattad sidekick i TV4-programmet Efter fem. I programpunkten Sverigesvepet brukar han ta med tittarna på en resa runtom i Sverige där han presenterar unika spaningar som hänt under dagen eller veckan. Här kan det handla om allt från nya trender på sociala medier till sockstjälande husdjur.

Tillsammans med antingen Tilde de Paula Eby eller Anna Brolin brukar Axel alltså synas i rutan på eftermiddagarna. Men de senaste dagarna har han saknats i programmet och nu kommer Tilde med en mycket förklarlig anledning.

Det var i slutet av mars som Axels flickvän Felicia Jartén avslöjade den stora nyheten att hon var gravid. Faktum är att avslöjandet kom vid ett ganska sent skede, hon var nämligen redan i sjätte månaden.

Så avslöjades bebisbeskedet

I podden Tre liv med diabetes som Felicia driver ihop med sin lillasyster Filippa Jartén och vännen Sandra Bennerdt berättade hon om avslöjandet för familjen.

Annons

– Filippa och våran mamma och pappa fick veta det lite tidigare då. Så då hade jag och min kille skrivit i tre stycken kuvert. Då hade vi allihopa käkat middag ihop som vanligt, och så sa vi att vi behövde hjälp med nånting. Vi har också diskuterat köksrenovering och sådär, så vi ville få det lite att låta som att vi behövde hjälp med det nu framöver. Vi sa också att vi hoppades verkligen att de ställer upp, för det här går inte riktigt att ta tillbaks, sa hon då.

Sedan dess har Axel varit fåordig om den blivande pappa-rollen, men vid ett tillfälle uttalade han sig om saken i Efter fem.

– Ja det är verkligen kul. Det ska bli spännande, säger Axel i Efter fem efter att Tilde konstaterat att han ska bli pappa.

Axel har blivit pappa – till en liten flicka

I tisdagens program av eftermiddagsshowen så lyser alltså Axel med sin frånvaro och Tilde börjar programmet med att avslöja en riktigt glad nyhet – bebisen är här!

Annons

– Max, Henrik idag är ingen vanlig dag för idag så är vi lite extra glada på Efter fem. Vi välkomnar nämligen 3 480 gram och 49 cm ren kärlek.

– Alltså Axel, vår kompis har blivit pappa! Alltså det är så sjukt stort!, säger Henrik Alsterdal.

– Ah det är fantastiskt roligt. Inte bara Axel, Felicia har blivit mamma också så vi har den stora glädjen att få gratulera hela den lilla nybildade familjen. Hon är söt som socker!, fortsätter Tilde.

Nu är det bara ett namn som fattas för den lilla familjemedlemmen och nu visar det sig att Tilde länge haft en okänd önskan.

– Det kan vi intyga, vi har sett bilder. Nu är det bara namn som man måste luska fram, säger Maximilian Artell.

– Ja vi är så nyfikna på vad hon ska heta! Jag har ju föreslagit Tilde nio månader har jag hållit på och försökt bearbeta detta, men det verkar inte landa hos familjen, säger Tilde och fortsätter:

– Än så länge heter hon Axelita faktiskt.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, TV4

Annons