Därför vill Bianca Ingrosso flytta – 2 år efter miljonrenoveringen

bianca ingrosso

Bianca Ingrosso går i tankarna på att flytta till en ny lägenhet trots att hon bara bott i sitt hem i knappt två år och gjort en omfattande miljonrenovering.
– Jag känner att jag vill flytta för att just nu står det människor och familjer utanför min lägenhet varje dag, säger Bianca i senaste vloggen.

Bianca Ingrosso, 26, är en av Sveriges främsta tv-profiler och entreprenörer. Sedan serien Wahlgrens värld tog fart har karriären gått spikrakt uppåt. I serien har vi fått följa Pernilla Wahlgren, 53, och Bianca genom åren. Dessutom har vi fått följa Biancas två lägenhetsköp då hon på ganska kort tid hunnit med att flytta in i två lägenheter.

Bianca är även känd på Youtube och sociala medier – på Instagram har hon över en miljon följare och flera gånger i veckan uppdaterar hon sin Youtube-kanal med vloggar. Nu kommer hon med ett nytt besked, nämligen att hon planerar att flytta igen!

Breaking
FELAKTIGT Davids ursäkt till Keyyo efter uttalandet om dejtandet med Hugo

Kritiken mot Bianca Ingrosso på Youtube – för mycket reklam

Många verkar uppskatta Bianca på Youtube men det finns något som är en återkommande faktor, nämligen att Biancas vloggar består av mycket mer reklam nu än förr – enligt följarna.

I april blev exempelvis många tittare ledsna när Bianca släppte en video om att hon firade påsk – men som istället kom att handla om reklam för en brun utan sol-produkt. Nyligen kritiserades hon igen av tittarna, då många ansåg att det fortfarande är för mycket reklam.

Kommentarerna löd bland annat: ”För mycket reklam i videon idag faktiskt. Känns som du bara släpper videos med samarbeten nu”.

”Sorry.. Men saknar de gamla vloggarna. Det är otroligt mycket samarbeten nuförtiden. Som oftast tar upp hela vloggen”.

Bianca Ingrosso vill flytta igen – 2 år efter miljonrenoveringen

I Biancas senaste vlogg avslöjas det att hon vill flytta på grund av att det ofta är människor vid hennes lägenhet varje dag, bland annat att folk försöker ta sin in i porten.

– Jag känner att jag vill flytta för att just nu står det människor och familjer utanför min lägenhet varje dag. I gårkväll skällde hundarna så mycket för att det stod bilar utanför och tutade. Folk försöker ta sig in i porten. När det är så varje dag så vill jag bara isolera mig själv, säger hon i vloggen följt av:

– Jag har varit ganska obekväm med det, även om jag är född i det och jag borde vara van vid att folk tittar. Att vi filmar ute på stan är fortfarande jätteobekvämt, det drar till sig enormt mycket blickar.

I vloggen gick Bianca även på en lägenhetsvisning som hon hintade med.

– Den är verkligen sinnessjuk den här lägenheten som jag är och kollar på, säger hon.

Hon meddelade även på sin Instagramstory att hon gått på en lägenhetsvisning som hon beskrev som sin ”drömlägenhet”.

”Going to see a dream apartment now”, skrev Bianca.

LÄS OCKSÅ: Christina Schollins ord om Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian Bauer

LÄS OCKSÅ: Olivia Baldwins ilska efter okända fusket i Robinson

FOTO: Youtube