Bianca Ingrossos följare kritiserar mängden reklam på Youtube

Bianca Ingrosso

Entreprenören Bianca Ingrosso vloggar en hel del på Youtube. Vanligtvis är hon mycket uppskattad men nu vädjar följarna om en förändring efter nya upptäckter.

Bianca Ingrosso, 26, tog alla med storm när hon för flera år sedan kom två i Let's dance. Efter succén i programmet tog realityserien Wahlgrens värld fart och har sedan många år tillbaka gett mycket skratt hos tittarna.

Tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren, 53, får tittarna följa med- och motgångar i serien. Förutom Wahlgrens värld så är Bianca entreprenör och en av Sveriges största influencers. På Instagram har hon över en miljon följare och uppdaterar dagligen med bilder.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

KLUVEN Penny Parnevik avslöjar sanningen bakom bilderna – vill visa barnen på sociala medier

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen – är tillsammans igen

I februari bekräftade Bianca att hon och Phillipe Cohen, 26, inte längre var ett par efter flera månader av spekulationer från fansen. Men det går fort i hockey som man brukar säga – för nu är Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen återigen tillsammans. Det var Bianca själv som kom med en glädjande nyheten att hon och Phillipe är ihop igen.

Turturduvorna verkar med andra ord inte kunna släppa varandra – då de ständigt hittar tillbaks och dragningskraften verkar vara ett faktum mellan dem två. Det var i podcasten Ursäkta som Bianca delade med sig av nyheten i april.

– Om jag och Phillipe är tillsammans igen typ. Vi är tillsammans igen sa hon och fortsatte:

– Nej vi är tillsammans. Det känns underbart. Han är så jävla sexig.

Tittarnas kritik mot Biancas video – vädjar om ändring

Bianca är även verksam på Youtube där hon ofta publicerar olika vloggar – där man får följa hennes vardagsliv.

Många verkar uppskatta Bianca på Youtube men det finns något som är en återkommande faktor, nämligen att Biancas vloggar består av mycket mer reklam nu än förr. För ett tag sedan blev många tittare ledsna när Bianca släppte en video om att hon firade påsk – men som istället handlande om reklam för en brun utan sol-produkt.

Nu kritiseras hon igen av tittarna då de tycker att större delen av den senaste videon består av reklam, i detta fall reklam för ett träningsmärke.

Flera kommenterade sitt missnöje: ”För mycket reklam i videon idag faktiskt. Känns som du bara släpper videos med samarbeten nu”.

En annan skriver: ”Sorry.. Men saknar de gamla vloggarna. Det är otroligt mycket samarbeten nuförtiden. Som oftast tar upp hela vloggen”

En annan menar att man vill se mer av Bianca Ingrossos liv och önskar att reklamen inte behöver ta över hela vloggen: ”Dina vloggar innehåller nästan bara reklam och det folk älskar är ju att följa ditt liv.”

LÄS OCKSÅ: Därför flyttar Henrik Schyffert och Nour El Refai ihop efter åtta år

LÄS OCKSÅ: Hundcoachen Fredrik Steens ord om sonens NPF-diagnos

FOTO: Youtube