Biancas Ingrossos ilska – efter Benjamins ord om skönhetsingrepp

Biancas Ingrossos ilska – efter Benjamins ord om skönhetsingrepp

Bianca Ingrosso är en av Sveriges hetaste tv-profiler. Hon är ofta öppenhjärtig och delar med sig av både sorg och glädje. Nu avslöjar hon syskonbråket med Benjamin Ingrosso – då han ska ha påpekat Biancas skönhetsingrepp.
– Bröder har en tendens att påpeka ens utseende och ens fillers, säger Bianca.
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom åren
Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 26, gör succé i både tv-rutan och som entreprenör. Förutom att titulera sig som tv-personlighet så är hon även influencer och jurymedlem i Talang. Genom åren har vi kunnat följa tv-profilen tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren, 53, i reality-serien Wahlgrens värld.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens relation – är tillsammans igen

Bianca och pojkvännen Phillipe Cohen har haft ett stormigt förhållande som har beskrivits som ”av- och på” under flera års tid. Under hösten spekulerades det kring om det kan ha tagit slut mellan paret. Och mycket riktigt bekräftade Bianca i slutet av februari att hon inte längre var i ett förhållande med Phillipe Cohen.

– Jag är ju inte tillsammans med Phillipe längre, och det kommer kanske inte som en chock för vi har gjort slut ett antal gånger och det vill jag absolut inte skämta bort, för det har varit vår resa vi har gjort det vi har behövt göra för att må bra i stunden och det har varit att lämna varandra, vi har älskat varandra, sa hon då i en vloggYoutube.

Men Bianca har några månader efter det bekräftade uppbrottet gått ut med att de är tillsammans igen, detta avslöjade tv-profilen i podcasten Ursäkta nu i april.

– Om jag och Phillipe är tillsammans igen typ. Vi är tillsammans igen sa hon och fortsatte:

– Nej vi är tillsammans. Det känns underbart. Han är så jävla sexig.

Bianca i bråk med Benjamin efter åsikten om skönhetsingreppen

Det ska även sägas att Bianca är flitig på Youtube där hon uppdaterar flera gånger i veckan. Och i senaste vloggen så rök hon ihop med lillebror Benjamin Ingrosso, 23, på en födelsedagsmiddag.

Det ska enligt Bianca ha handlat om att Benjamin kommenterat och uttryckt sig om hennes utseende och skönhetsingrepp, likt fillers.

– Vi hade det så trevligt och gott på La perla, men jag och Benjamin började bråka där på kvällen, som syskon ibland gör säger hon och fortsätter:

– Bröder har en tendens att påpeka ens utseende och ens fillers. Han tror att jag lagt fillers i mina kinder just för att jag kan bli väldigt svullen på mornarna. Och det stör mig, för jag har aldrig lagt i fillers i mina kinder.

– Och om jag hade gjort det så har ingen något med det att göra ändå. Däremot har mina fillers under ögonen möjligtvis vandrat ner och lagt sig som ett litet täcke, och det ska jag justera om typ två veckor.

– Det ska han påpeka hela hela tiden, som att jag konstant fyller på nytt. Nej, nej, nej, tillslut blev jag lack.

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis ärliga ord om kroppsförvandlingen

LÄS OCKSÅ: Nassim Al Fakir avslöjar bröllopsplanerna med Lina Hedlund

FOTO: Youtube / Hänt TV

FRÅN FÖRSTASIDAN