ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nassim Al Fakir avslöjar bröllopsplanerna med Lina Hedlund

02 maj, 2021 
AvLovisa Ström
Nassim Al Fakir & Lina Hedlund
Nassim Al Fakir och Lina Hedlund har varit förlovade i snart tre år. Nu berättar Nassim för Hänt om de hemliga bröllopsplanerna med sin kärlek.
– Folk kanske inte tror det, säger han.
Annons
5 saker du kanske inte visste om Nassim Al FakirBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Nassim Al Fakir

Programledaren Nassim Al Fakir och artisten Lina Hedlund har varit ett par i många år, och tillsammans har de också barnen Tilo och Eide. För drygt ett år sedan tog de det stora steget att flytta från lägenheten i stan till en villa på Lidingö, och beslutet har visat sig vara helt rätt. I en intervju med Hänt berättar Nassim om nya livet i villan.

– Snabbversionen är att Lina ville flytta och jag fattade inte vad hon pratade om. Men jag är mer villaperson än tvärtom skulle jag säga. Jag älskar det här livet, säger han.

Men att lämna lägenhetslivet bakom sig är inte det enda stora steg de planerar att ta. Nu berättar Nassim för Hänt om han och Linas bröllopsplaner.

Nassim och Linas förlovningslycka – friade i direktsänd tv

Snart tre år har gått sedan Nassim friade till sin stora kärlek framför ett fullsatt Friend arena. Det var under direktsändningen av Stockholm horse show, och svenska folket fick då då se honom gå ner på knä iklädd en gladiatorklädsel. Lina sa ja och lyckan var total, men trots att paret hade en vision av att de ville gifta sig inom ett år blev det inte riktigt så.

Annons

Strax efter förlovningen avslöjade paret att de skjutit på sina planer. Anledningen till detta var att de ville få mer tid till att planera den stora dagen.

– Vi kommer inte att gifta oss i sommar, utan har skjutit upp det för att inte behöva stressa. Däremot försöker vi planera en massa roliga grejer inför det kommande bröllopet. Det ska bli kul. Jag vill göra något extra och har redan tänkt på en grej jag vill göra när vi gifter oss, sa Nassim då.

Nassim Al Fakir om bröllopsplanerna med Lina

Och än har det inte blivit något bröllop. För Hänt berättar Nassim att han och Lina hade tankar på att köra på ett litet mindre bröllop förra sommaren, men att det helt enkelt kom andra saker emellan.

– Vi hade först en idé om att vi skulle göra en pandemivariant. Men det är som att energin går åt till massa annat och så blir det ingenting. Så vi har skjutit fram det. Men någon gång snart hoppas jag. Jag kan tänka mig att vi börjar prata om det igen snart i sommar. Men det är bara på den nivån, säger han.

Det senaste året har nämligen varit tufft för paret.

– Det är extremt jobbiga tider. Folk kanske inte tror det, men man verkligen jobbar mycket för att få någonting, säger han.

Annons