Måns Zelmerlöws starka ord till Ciara Zelmerlöw inför alla

Måns Zelmerlöw & Ciara

Måns Zelmerlöw och Ciara Janson Zelmerlöw har varit gifta i två år och är ofta öppna med sin kärlek på sociala medier.
Nu skriver Måns några riktigt starka ord till sin hustru som får följarna att reagera.
6 saker du nog inte visste om Måns Zelmerlöw
Slå på ljud

Snart två år har gått sedan den folkkära artisten Måns Zelmerlöw gifte sig med sin stora kärlek Ciara Janson Zelmerlöw. De hade då varit ett par i flera år och sommaren 2019 blev de tillslut äkta makar på samma ö i Kroatien som de förlovade sig på tidigare.

Idag är de lyckligt gifta och visar ofta upp sin kärlek på sina sociala medier. Och den här veckan blev inget undantag. Nu riktar Måns några väl valda ord till sin kära hustru inför sina dryga 400 000 tusen följare.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så träffades Måns och Ciara

När Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt besöker parets sommarhus i Båstad i tv-programmet Tillsammans med Strömstedts så passar Jenny på att fråga hur det egentligen gick till när Måns och Ciara träffades, och det visade sig att det inte riktigt var kärlek vid första ögonkastet.

Ciara och Måns träffades nämligen på en gemensam väns bröllop, och medan Måns fick upp ögonen för sin kärlek väldigt snabbt tog det betydligt längre tid för Ciara att få ett intresse för honom.

– När jag träffade Måns för första gången så var jag inte så intresserad till en början. Jag var väldigt glad över att sitta bredvid en så vacker man, men jag tyckte att han kanske var intresserad av män, för du var så snygg och hade saker och ting på plats. Så det var definitivt en komplimang, säger Ciara i programmet.

Men Måns gav inte upp och idag ser de tillbaka på första träffen med ett leende.

Måns löfte till Ciara inför alla

Häromdagen fyllde Ciara år och dagen till ära bestämde sig därför sångaren för att hylla sin älskling lite extra. Under en bild på när de står och håller om varandra skriver han:

”Grattis på födelsedagen min fru! Du är den konstigaste personen jag vet och jag älskar dig så mycket. Nu ska jag logga ut från Instagram för att berätta det här för dig i verkligheten.”

Och i kommentarsfältet haglade det snabbt in gratulationer och hyllningar från flertal följare, familjemedlemmar och vänner.

”Ni är så fina tillsammans! Grattis till din underbara hustru!”, skriver bland annat e person.

”Grattis din vackra tjej. Hoppas alla dina drömmar går i uppfyllelse!”, skriver en annan.

Under bilden kan man även se fina kommentarer och hälsningar från Måns kända kollegor som Pernilla Wahlgren, Shima Niavarani och Per Andersson.

LÄS OCKSÅ: Första bilderna på Jessica Wahlgrens nya lyxhus med Magnus Norman

LÄS OCKSÅ: Följarna häpnar över Åsa Ingrossos bild med dottern Lina Björling

FRÅN FÖRSTASIDAN