TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Första bilderna på Jessica Wahlgrens nya lyxhus med Magnus Norman

30 apr, 2021 
Jessica Wahlgren och Magnus
Magnus Norman och Jessica Wahlgren har flyttat ihop i deras gemensamma villa, och det råder ingen tvekan om att kärleken sprudlar mellan dem två.
Se de första bilderna inifrån huset här!
Annons
Jessica Wahlgren lider av pmds – lättnaden efter nya behandlingenBrand logo
Jessica Wahlgren lider av pmds – lättnaden efter nya behandlingen

Linus Wahlgren och make-up artisten Jessica Wahlgren gick skilda vägar för nio år sedan. Idag har Jessica fortfarande en betydande roll i familjen då hon är god vän med Pernilla Wahlgren, 53.

Linus och Jessica tillbringade tio år ihop och fick barnen Colin och Linn. Idag är Linus och Jessica istället vänner.

Jessica Wahlgrens förlovningslycka med Magnus Norman

Det råder inga tvivel om att Jessica och Linus har gått vidare i sina kärleksliv efter skilsmässan. Jessica har funnit sin stora kärlek i den professionella tennisspelaren Magnus Norman. Make-up artisten har varit väldigt öppen med att visa upp Magnus i sina sociala medier-kanaler och känslorna verkar vara väldigt starka.

För ett par månader sedan förlovade sig turturduvorna och lyckan var total, vilket Jessica Wahlgren var snabb med att berätta för sina följare på Instagram.

Annons

”Som några av er gissade så friade Magnus i lördags och jag sa JAAA såklart. Fan vad kär jag är i den här mannen. Han ser mig, lyfter mig, skrattar åt mina dåliga skämt och är så ödmjuk att jag själv framstår som skrytig. Så snäll, omtänksam, rolig, vass, social, full av energi, brusar aldrig upp, lugnar mig när jag gör det, löser alla mina problem utan att jag ens behöver be om hjälp, få mig att känna mig som den mest fantastiska och vackra människan på jorden”, skrev hon om lyckan på Instagram.

Magnus och Jessicas nya hus – se första bilderna

Nu har Jessica och Magnus tagit ett steg längre i relationen och flyttat ihop på riktigt. De två har nämligen köpt en villa i Täby, norr om Stockholm.

Redan i januari avslöjade Jessica för Hänt att de två hade köpt ett hus, och nu är det äntligen dags att flytta in! Nu visar Jessica upp de första bilderna inifrån villan.

Jessica Wahlgrens hus

”Nu börjar det äntligen hända lite grejer!! Idag kom våra matsalsmöbler och poolen börjar ta form!! Jippie”, skriver Jessica på sin Instagram story.

Jessicas hus

Här syns en del av poolen.

FOTO: Instagram, discovery+

Annons