Jessica Wahlgren har förlovat sig med Magnus Norman

Jessica Wahlgren & Magnus Norman

Jessica Wahlgren har förlovat sig med tennisproffset Magnus Norman.
Nu berättar hon om kärlekslyckan.
”Fan vad jag är kär i den här mannen”, skriver hon.

Det var i slutet av förra sommaren som Jessica Wahlgren avslöjade att hon hittat kärleken på nytt efter skilsmässan från ex-maken Linus Wahlgren. Den lycklige visade sig inte vara någon annan än tennisspelaren Magnus Norman, och sedan dess har paret inte varit fega med att visa upp sin starka kärlek till varandra.

På deras sociala medier delar de ofta med sig av bilder från deras härliga stunder tillsammans, och Jessica har flertal gånger hyllat pojkvännen för att vara ett sånt fantastiskt stöd till henne när hon har det tufft med sin PMDS.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Blev sambos i början av året

LÄS MER: Carolina Gynnings första ord om Carina Bergs bebislycka

Och när det känns rätt är det lätt. I början av året berättade paret nämligen att de bestämt sig för att flytta ihop, och när det var dags att få nycklarna till deras gemensamma hem skrev Jessica om lyckan på Instagram.

”Det här är en bild från vår första date... tre timmar in ungefär en magisk sommarkväll på en brygga i Stockholms skärgård och jag tror att jag nånstans i mitt hjärta visste redan då att detta var en ”match made in heaven” Idag, bara 8 månader senare, får vi nycklarna till vårt nya hus och jag är så lycklig att just jag får dela resten av mitt liv med dig”, skrev hon då.

Nu har Jessica och Magnus förlovat sig

Men nu har paret tagit ännu ett steg i relationen. Under gårdagen friade nämligen Magnus till sin kärlek och utan att tveka svarade Jessica ja. På Instagram berättar hon nu om den stora lyckan.

”Som några av er gissade så friade Magnus i lördags och jag sa JAAA såklart. Fan vad kär jag är i den här mannen. Han ser mig, lyfter mig, skrattar åt mina dåliga skämt och är så ödmjuk att jag själv framstår som skrytig. Så snäll, omtänksam, rolig, vass, social, full av energi, brusar aldrig upp, lugnar mig när jag gör det, löser alla mina problem utan att jag ens behöver be om hjälp, få mig att känna mig som den mest fantastiska och vackra människan på jorden”, skriver hon innan hon avslutar:

”Jag kan inte fatta att vi ska gifta oss!!!”

Och även Magnus har uppdaterat sina följare om den stora händelsen.

”Min största vinst någonsin”, skriver han under en bild på de två tillsammans följt utav en vigselring.

LÄS OCKSÅ: TV4-böndernas hemliga samtal – samtalen som tittarna inte får se

LÄS OCKSÅ: Därför splittras Åsa och Emilio Ingrosso – berättar om beslutet

Senaste nytt