TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Jessica Wahlgrens stora kärleksavslöjande med Magnus Norman

21 jan, 2021 
Jessica Wahlgren, Magnus Norman
Jessica Wahlgren har funnit kärleken i tennisproffset Magnus Norman, efter skilsmässan från Linus Wahlgren.
Nu har paret tagit nästa steg i relationen och flyttar ihop!
”Vi har hittat ett hus”, skriver hon till Hänt.
Annons
Jessica Wahlgren visar upp kärlekslyckan med Magnus NormanBrand logo
Jessica Wahlgren visar upp kärlekslyckan med Magnus Norman

Det var i slutet av augusti som Jessica Wahlgren, 46, avslöjade att hon hittat kärleken igen efter uppbrottet från ex-maken Linus Wahlgren, 44. Det har gått åtta år sedan skilsmässan, men under dessa år har det varit tyst från Jessicas sida om hennes kärleksliv.

Trots uppbrottet har Jessica och Linus fortsatt ha en väldigt bra relation, men allra bäst har nog relationen med före detta svägerskan Pernilla Wahlgren, 53, varit. De två umgås ofta och Jessica syns frekvent vid Pernillas sida både i sociala medier och i Wahlgrens värld.

Jessica har kommit att bli en stor del av Pernillas liv, även i jobbsyfte, då hon är Pernillas make up-artist. Det är också en av anledningarna till att deras vänskap blivit så stark, då de rest runt på många turnéer tillsammans.

Jessica Wahlgrens kärlekssaga med Magnus Norman

Men i somras kom alltså nyheten om att Jessica Wahlgren funnit kärleken igen – i ingen mindre än det tidigare tennisproffset Magnus Norman, 44. De två syntes tillsammans under en kändisfest och bara en vecka senare bekräftade Jessica att han är hennes pojkvän.

Annons

Sedan dess har kärleken sprudlat mellan paret och de delar ofta med sig av fina kärlekshyllningar till varandra på sina sociala medier. Bland annat skrev Jessica nyligen en hyllning till Magnus, där hon tackade för att han alltid stöttar henne och finns där för henne när hon mår dåligt och har PMDS.

”Vissa dagar är extra tunga om man har PMDS. Idag är en sån dag för mig. Är otroligt glad för att ha denna trygga, kloka, ödmjuka, omtänksamma man i mitt liv som står stadigt vid min sida när mitt psyke fladdrar iväg! Så tacksam också för alla mina vänner som lyfter mig när jag är på botten. Ovärdeligt”, skrev Jessica då på Instagram.

Jessica säljer sin lägenhet

Jessica och Magnus har varit särbos sedan de avslöjade relationen. Men nu ska det bli ändring på det. I början av veckan la Jessica nämligen ut sin lägenhet till försäljning.

Annons

Hennes fina ljusa lägenhet i Täby, utanför Stockholm lades ut för 3 195 000 kronor, och enligt mäklaren Fredrik Lagerkrantz ska den redan ha blivit såld, efter en lyckad budgivning.

– Lägenheten är såld och det var en bra budgivning, säger han till Hänt.

Men nu har Jessica och Magnus valt att ta nästa steg i relationen och flytta ihop. De blir kvar i Jessicas trakter och har nu hittat ett boende i Täby.

I ett meddelande till Hänt förklarar hon att det är ett hus som paret nu ska flytta till.

”Ja vi har hittat ett hus här i Täby”, skriver Jessica.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons