Magnus Normans kärlekshyllning till Jessica Wahlgren

Magnus Norman & Jessica Wahlgren

Det var i somras som Jessica Wahlgren gick ut med att hon blivit tillsammans med tennisproffset Magnus Norman.
Nu skriver Magnus en kärlekshyllning till Jessica.
”Så ärligt och okomplicerat”, skriver han.

Det var i september 2012 som Linus Wahlgren och Jessica Wahlgren bestämde sig för att gå skilda vägar. De hade då varit gifta i tio år och också fått barnen Linn och Colin ihop. Men trots att en skilsmässa sällan är enkel har det tidigare paret ändå lyckats hålla en god relation till varandra och är idag nära vänner.

Sedan skilsmässan har det inte hänt så mycket i kärlekslivet hos varken Jessica eller Linus, men under förra sommaren avslöjade Jessica plötsligt att hon träffat kärleken på nytt. Den nya pojkvännen visade sig sedan vara det svenska tennisproffset Magnus Norman.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Var trasig när de träffades

Men kärleken kom när de minst anade det. När det nyblivna paret träffades var båda nämligen i en rätt så svår period i livet. Jessica hade precis avslutat en tidigare relation och kände sig därför rätt så trött på kärleken och allt vad det innebar, och även Magnus kämpade på med sitt. Men allt blir inte alltid som man planerar, och under hösten skrev Jessica om glädjen Magnus tog in i hennes liv.

”Jag är så tacksam att du kom in i mitt liv Magnus, och att jag och barnen ska få dela framtiden med dig och dina fina barn. Så lycklig med dig oavsett om vi befinner oss i min lilla lägenhet i Täby eller på värsta lyxresorten på Maldiverna. Tack för sex otroliga månader”, skrev hon då.

Magnus Normans kärlekshyllning till Jessica Wahlgren

Nu skriver även Magnus om deras kärlek. Det är i ett inlägg på Instagram som han hyllar sin stora kärlek till skyarna och berättar om hur underbar hon är att ha i sitt liv.

”När vi började prata kändes allt så naturligt. Så där ärligt och okomplicerat ni vet. Som om vi känt varandra i ett annat liv eller nåt. Svårt att förklara. Tajmingen var egentligen inte den bästa för nån av oss, men vi kunde inte sluta hänga. Det är jag SÅ glad för”, börjar han med att skriva innan han fortsätter:

”Du är omtänksam mot alla, rolig, djup, rak och ärlig, charmigt glöms, snabbtänkt, har nära till skratt och du får alla runt dig att må bra. Tacksam för att du plötsligt dök upp i mitt liv och för att just jag får leva med dig.”

LÄS OCKSÅ: Jessica Wahlgrens tårar – stora saknaden till barnen

LÄS OCKSÅ: Linus Wahlgren om livet med barnen – efter skilsmässan från Jessica Wahlgren

FRÅN FÖRSTASIDAN