Carolina Gynning om tuffa tiden med Viktor Philipsson – ärliga orden om kampen

Carolina Gynning avslöjade nyligen glatt att hon väntar sitt tredje barn.
Men nu ger hon även en annan sida av den glada nyheten.
– Det har varit för jävligt, säger hon till Femina.

Det var för drygt en vecka sedan som konstnären Carolina Gynning avslöjade att hon är gravid. På Instagram visade hon stolt upp magen och skrev:

”Ett nytt liv växer inuti mig... Det är den största välsignelsen... Jag kan inte förstå att det är sant. Väntar på ett mirakel”, skrev hon då till tre bilder i olika färger där hon visade upp bebismagen.

Idag är Carolina lyckligt kär i Viktor Philipsson, som det tog slut med förra året. Paret gick skilda vägar i början av sommaren men hittade efter en tid tillbaka till varandra igen.

LÄS MER: Steffo Törnquists känga mot Talang-juryn i Nyhetsmorgon

– Ja, det stämmer. Vi hade det turbulent under senvåren. Nu har allting lugnat ner sig och vi har pratat igenom allt. Vi kan inte leva utan varandra, sa Carolina Gynning då till Expressen.

Gynnings graviditetskamp

Nu berättar Carolina mer om gravidlyckan i en intervju med Femina. Hon säger att allt inte varit en dans på rosor, utan att de verkligen har kämpat för att äntligen bli gravida.

– Det känns helt fantastiskt! Vi har verkligen kämpat länge känns det som. Jag trodde jag skulle bli gravid första gången vi hade sex, men det tog 1,5 år, säger Carolina Gynning till tidningen.

Carolina har utöver det även mått riktigt dåligt under sin graviditet.

– Det har varit för jävligt, jag har mått sjukt dåligt, och spytt varje dag i tre månader. Det enda som hjälpte mig när jag mådde som sämst var frisk luft och att äta var tredje timme och att vila mycket, säger hon till Femina.

Viktor om att bli pappa

För Viktor blir det hans första barn, till skillnad från Gynning som redan har två döttrar. Carolina Gynning menar på att Viktor Philipson ser fram emot att bli pappa och att det blir ett nytt stort äventyr.

– Viktor har inga barn sedan tidigare så vi ville ha ett gemensamt! Han tycker det känns fantastiskt. Han älskar äventyr och det är det största äventyret hittills.

LÄS OCKSÅ: Danny Saucedos ilska efter nyhetsinslaget – uppmaningen till följarna

LÄS OCKSÅ: David Sundins mystiska tystnad kring relationen med yngre hustrun Maria