LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

David Sundins mystiska tystnad kring relationen med yngre hustrun Maria

14 jan, 2021 
David Sundin och Maria Sundin
Foto: TT
David Sundin syns ständigt i tv-rutan men hur ser egentligen hans privatliv ut?
Läs allt om programledarens hemlighetsfulla familjeliv här!
Annons
7 svenska kändispar med stor åldersskillnadBrand logo
7 svenska kändispar med stor åldersskillnad

David Sundin, 44, är för tillfället kanske Sveriges absolut hetaste programledare. Vi ser honom ständigt i stora produktioner och inför det nya året har han ytterligare stora uppdrag att ta sig an. Inte nog med succén i Melodifestivalen 2020 eller SVT:s populära fredagsunderhållning Bäst i test så är han nu dessutom aktuell som programledare för Guldbaggegalan.

David spelar även en av huvudrollerna i den nya Jönssonligan-filmen och inför julkalendern 2021 En hederlig jul med Knyckertz har han dessutom kammat åt sig en av huvudrollerna.

– Eftersom jag har barn i rätt ålder har jag läst böckerna med stor behållning. Jag blev väldigt glad när jag fick höra att de skulle bli julkalender och att jag skulle få vara med, sa David i ett pressmeddelande när nyheten offentliggjordes.

David Sundins hemlighetsfulla familjeliv

Men hur ser egentligen Davids liv ut när han inte syns i tv-rutan? Sedan 2019 är David gift med kärleken Maria Sundin, 33. Samma år som bröllopsceremonin hölls fick paret även sitt första gemensamma barn, dottern Lotta, 1.

Annons

Även Maria arbetar inom tv-branschen och har bland annat arbetat som biträdande projektledare på Melodifestivalen. Innan David fick äran att leda Melodifestivalen 2020 så hade han arbetat med att skriva manus till programmet. Och det var just under denna tid som han spanade in Maria som skulle komma att bli hans hustru.

– Jo, så blev det ju... Maria var projektledare. Det löste sig till det bättre, för det ledde till att vi gifte oss. Nu har hon varit föräldraledig, vår dotter är tio månader. Och Maria har lagt om kursen, hon pluggar psykologi. Det som är skönt är ju att hon har hög förståelse för hur det här programmet fungerar. Om jag ringer hem och säger ”krismöte”, då förstår hon exakt varför jag inte kommer hem till middagen. sa David till Aftonbladet i januari 2020 inför programledaruppdraget.

Innan David fann kärleken i Maria så var han tillsammans med Klara Doktorow, som han även fick sitt första barn med. Dottern Betty är idag 7 år gammal. David och Klara träffades på tidigt 2010-tal när de båda hade uppdrag på 1000 apor.

Annons

Mystiska tystnaden om kärlekslyckan

Trots att David och Malin gifte sig för knappt två år sedan och kärleken förmodligen blomstrar, så syns paret nästintill aldrig tillsammans. David har idag ett stort Instagram-konto som han flitigt uppdaterar men det är ytterst få tillfällen som familjen syns till. Inte heller på offentliga tillställningar syns Maria vid hans sida, faktum är att paret inte synts tillsammans på röda mattan sedan en gala 2016.

Det är även ytterst få tillfällen som David uttalat sig om relationen. Anledningen till detta är oklar men kanske är det bara så att David helt enkelt vill hålla sitt privatliv privat och att Maria inte trivs i offentligheten.

Annons