Steffo Törnquists känga mot Talang-juryn i Nyhetsmorgon

Steffo Törnquist & Sarah Dawn Finer

Talang 2021 är äntligen igång och den här gången med en hel del förändringar.
Men när David Batra och Edward Sillén gästar Nyhetsmorgon för att prata om programmet kommer Steffo Törnquist plötsligt med en rejäl känga.
Slå på ljud

Fredagen den 15e januari var det premiär för nya säsongen av Talang - ett program som sänts i över tio år och som fortfarande är lika populärt. Som vanligt är det Pär Lernström som leder programmet med hjälp av sin sidekick Samir Badran, men i självaste juryn är det däremot mycket som har hänt.

Regissören Edward af Sillén är bland annat ett nytt tillskott för i år. I Nyhetsmorgon gästar han och kollegan David Batra för att prata om programmet, och hur det har varit att jobba ihop.

LÄS OCKSÅ: Steffo Törnquists svar efter kritiken mot Nyhetsmorgon: ”Bedrövligt”

– Att ens sätta mig bakom panelen tycker jag är läskigt för jag har i grund och botten en scenskräck. Men det är ett jätteansvar och jag vill ju ta emot alla som kommer in med så mycket kärlek som det går och jag älskar ju underhållning, säger Edward om den nya rollen.

Även David tycker att det är en ära att få sitta i juryn.

– Hela min stand up-karriär började med en Talang-tävling i Skåne, så det är därför det är roligt att sitta här i juryn och veta att de som kliver in här, deras liv kan ta en helt ny vändning efter det här, säger han.

David Batra och Edward af Allén om att ha delade meningar

Att David och Edward kommer väldigt bra överens är inte svårt att missa, men trots att de gillar varandra på ett personligt plan har de lite delade åsikter kring vad som är riktig underhållning och ej.

– Edward har ju dålig smak. Du gillar ju trolleri på ett sätt jag inte trodde. Jag trodde ändå du hade lite mer musikal i dig, säger David varpå Edward skrattandes svarar:

– Ja, det har provocerat David något enormt att jag blir så extremt till mig av trolleri. Men det är en perfekt form av underhållning. Det gör en nyfiken och överraskar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Steffo Törnquists känga mot Talang-juryn

Men det är inte bara Edward som är ny i juryn i år, utan även sångaren Sara Dawn Finer är med. Och när David berättar det slänger Steffo Törnquist ur sig en kommentar som uppfattas som en riktig känga mot programmets tidigare jury.

– Sarah är med också, ja. Så är det. Det är ju kul att det är någon som kan något som är med i juryn den här gången, säger han.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso om David Batras tårar i Talang – berättar om chocken

LÄS OCKSÅ: TV: Ferry Svans yxhugg chockar Bianca Ingrosso i Talang 2021

SENASTE NYTT!