Jessica Wahlgren bryter tystnaden om yngre kärleken

23 jul, 2020 
Jessica Wahlgren bryter tystnaden om yngre kärleken – efter skilsmässan från Linus
Jessica och Linus Wahlgren skiljde sig för åtta år sedan.
Nu berättar hon om den nya kärleken och varför det inte funkade.
– Han ville ha barn, säger hon.
Annons
Linus och Jessica Wahlgren
Linus och Jessica Wahlgren

Jessica Wahlgren är skönhetsdrottningen från Blekinge som kom till Stockholm i längtan efter något större. Väl på plats i storstaden träffade hon sin stora kärlek Linus Wahlgren som hon sedan gifte sig med. Men kärleken hade sin tid och 2012 ansökte de om skilsmässa. Men efter det fann hon kärleken på nytt. Nu berättar hon om den nya kärleken och varför det tillslut inte funkade.

Historian med Linus Wahlgren

Jessica och Linus träffade varandra på en Michael Bindefeld-fest efter att ha blivit introducerade av deras gemensamma vän Måns. I podcasten Bathina – en podcast berättar hon om mötet.

– Jag tyckte han var så ung. Han tvingade Måns att ge honom mitt nummer och så hörde han av sig till mig men jag var totalt ointresserad, säger hon.

Det blev med andra ord ingenting den kvällen, men efter att Linus två år senare ringde till Jessica av misstag blev det dem. Tio år senare har de hunnit gifta sig, få två barn tillsammans och skilja sig. Men trots att Jessica och Linus inte längre är ett par, är deras relation idag väldigt bra och i mötet med Bathina Philipson pratar Jessica gott om den tidigare kärleken.

Annons

– Nu är snyggare än någonsin. Han har ju verkligen åldrats bra, säger hon.

Den nya kärleken

Men som tur är kommer oftast kärleken till oss mer än en gång, och efter flera år som singel kunde Jessica äntligen meddela att hon blivit kär på nytt. Denna gång i 15 år yngre kille. I podcasten Bathina – en podcast berättar hon om hur de träffades på en affärsresa och blev blixtförälskade på en gång.

– Jag har aldrig gått igång på yngre killar, men vi blev kära på en jobbresa liksom, säger hon.

Men trots att kärleken fanns där, är det idag slut mellan dem. Anledningen till uppbrottet hade ingenting att göra med bråk eller så, utan Jessica berättar att det var åldersskillnaden som gjorde det svårt att mötas.

– Han var så pass mycket yngre än jag och vill ha barn och ja, det blir svårt att få ihop hans liv och mitt liv, säger hon.

Hon fortsätter.

–  Vi var jättekära, men jag kan ju inte begära att han ska snabbspola sitt liv 15 år och jag vill inte heller backa bandet.

Annons

När Bathina frågar om hon tror att de kommer hitta tillbaka till varandra i framtiden svarar hon att hon inte tror det.

– Det känns lite tråkigt, men samtidigt känner jag att life goes on, säger hon om uppbrottet.

När de gjort det klart går de sedan vidare för att prata om vad för typ av män Jessica dras till, och även fast hon till en början låter tveksam verkar det tillsist som att hon har en rätt så tydlig bild ändå.

– Han ska vara trygg, manlig, lojal, snäll och lite rolig. Ha starka åsikter, liksom kunna argumentera för sin sak gillar jag. Smart som jag kan luta mig åt när jag inte är så smart i vissa ämnen, säger hon.

Avslutningsvis säger hon skrattandes:

– Men jag kan bli kär i nästan vad som helst.

FOTO: TT, Dplay

Annons