Jessica Wahlgrens kärlekshyllning till Magnus Norman

Jessica Wahlgren & Magnus Norman

När Jessica Wahlgren och tennisspelaren Magnus Norman träffade varandra var de båda rätt så trasiga.
Nu berättar Jessica om den tuffa tiden och glädjen över att Magnus tog in i hennes liv.
”Blir bara mer och mer kär för varje dag som går”, skriver hon.

Slå på ljud

Det var i somras som tv-profilen och make up-artisten Jessica Wahlgren avslöjade att det fanns en man som fått henne på fall – nämligen det före detta tennisproffset Magnus Norman. Sedan dess har kärleken minst sagt sprudlat mellan det nyblivna paret, men när de träffades var båda däremot rätt så trasiga. Jessica hade nämligen precis avslutat en tidigare relation och kände sig därför rätt så trött på kärleken och allt vad det innebar. Nu berättar hon om den tuffa tiden, men också glädjen Magnus tog in i hennes liv.

LÄS MER: Mikael Persbrandt om svalnande känslorna i relationen med Sanna Lundell

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Jessica Wahlgrens kärlekshyllning till nya pojkvännen

Det är på Jessicas Instagram som hon skriver om tacksamheten hon känner gentemot att Magnus kom in i hennes liv, och hur de båda har hjälpt varandra att läka. När de träffades hade Jessica nämligen precis kommit ur en tidigare relation och berättar att hon var väldigt trasig. Under en bild från parets resa i Maldiverna skriver hon:

”Idag för ett halvår sen kom den här mannen oväntat in i mitt liv. Jag var ”heartbroken” och hade bestämt mig för att aldrig öppna upp mitt hjärta och liv för någon man igen. Han var också nyseparerarad, men det fanns en kemi mellan oss som var svår att blunda för... Så trots dålig timing bjöd han ut mig på en dejt och vi visste båda två att det var för bra för att inte ge det en chans.”

Idag ska de ta det stora steget att bli sambos, och hon berättar hur känslorna bara växer sig starkare och starkare med tiden.

Jag blir bara mer och mer kär för varje dag som går. Han är så sjukt snäll, kärleksfull, omtänksam, en doer över det vanliga, ödmjuk. Han ser till allas bästa HELA tiden och är en otroligt fin pappa till sina tjejer och en fantastisk extravuxen i mina barns liv. Han skämmer bort mig med alltifrån padeltimmar/lektioner till mig, barnen och mina vänner till värsta resan till Maldiverna.”

”Men mest av allt skämmer han bort mig med sin tid. Han ser mig, han ställer upp för mig i alla lägen, han är lyhörd, ser mig, hör mig, förstår mig och gör saker innan jag ens märkt att det behövde göras. En ängels tålamod, brusar aldrig upp, och lyfter mig mitt i mitt mörkaste mörker som jag hamnar i ibland. Den tryggaste famnen man kan tänka sig att vila i.”

Hon avslutar sedan inlägget med att rikta texten till sin älskade.

”Jag är så tacksam att du kom in i mitt liv Magnus, och att jag och barnen ska få dela framtiden med dig och dina fina barn. Så lycklig med dig oavsett om vi befinner oss i min lilla lägenhet i Täby eller på värsta lyxresorten på Maldiverna. Tack för sex otroliga månader”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Linus Wahlgren om livet med barnen – efter skilsmässan från Jessica Wahlgren

LÄS OCKSÅ: Jessica Wahlgren lider av pmds – lättnaden efter nya behandlingen

SENASTE NYTT!