Mikael Persbrandt om svalnande känslorna i relationen med Sanna Lundell

Sanna Lundell och Mikael Persbrant

Mikael Persbrandt och Sanna Lundell har varit tillsammans i över 15 år.
Nu delar Mikael med sig av ett privat uttalande om känslorna i relationen.
– Kan drömma om en kärleksrelation som står i full brand känslomässigt, säger han till Hemtrevligt.
Slå på ljud

Sanna Lundell, 42, och Mikael Persbrandt, 57, har varit tillsammans i över 15 år. Tillsammans har de tre barn Igor, 14, Lo, 11, Fox, 2,5. Sedan tidigare har Sanna även dottern Olga Crafoord-Lundell, 19, tillsammans med Willie Crafoord.

Relationen mellan Sanna och Mikael har inte alltid varit okomplicerad. Paret har gått skilda vägar flera gånger, för att sedan återförenas. Under större delen av tiden har de levt som särbos med separata boenden. Men efter tio år som särbos kom den stora vändningen när de köpte en hästgård utanför Stockholm. Där bor de nu med barnen.

Mikael Persbrandts egna ord om längtan efter barn

Familjelivet verkar vara något som de båda trivs bra med. Första gången Mikael blev pappa var han över 40 år gammal och i en ny intervju med Hemtrevligt berättar Mikael om den längtan han hade efter barn innan han och Sanna blev föräldrar.

– Det hade jag nog haft i en massa år. Det är nästan hela anledningen till att jag nu tycker att det är så festligt med alla barnen. De är mina polare. Jag gillar att få vara barnslig, säger Mikael Persbrandt.

LÄS MER: Starka reaktioner efter Sanna Lundells bild på sonen Fox

Under det gångna året har Mikale dessutom fått mer tid med familjen än vanligtvis då flera produktioner skjutits upp. Tiden i hemmet visar sig vara något han uppskattat rejält.

– Pandemin har fått mig att inse att jag inte gillar att gå på möten. Det har också varit skönt att slippa ta tusentals personer i hand eller ställa upp på selfies hela tiden. Att så många människor vill skaka hand eller fotas tillsammans med mig är givetvis en komplimang men också rätt ansträngande emellanåt, säger Mikael.

Kryptiska uttalandet om känslorna i relationen

Nu är Mikael aktuell i en ny filmroll, nämligen kärlekshistorien Tills solen går upp där han spelar mot Vanna Rosenberg. Filmen handlar om förbjuden kärlek då de båda karaktärerna redan har relationer när de stöter ihop. I julklapp får sedan Mikaels karaktär Peder en magisk bok från 1500-talet som handlar om hur man får sina drömmar att uppenbara sig. En möjlighet för dem att både äta kakan och ha den kvar. På nätterna drömmer de sig bort till vackra platser och romantiskt umgänge med varandra. På dagarna lever de sina vanliga trygga liv med sina partners.

I intervjun med Hemtrevligt delar Mikael med sig av ett kryptiskt uttalande som kan tolkas som att även han svajat känslomässigt i sin relation – den här boken är nämligen något som lockar.

– En annan sak som jag känner igen är att man i en relation som man har befunnit sig i länge då och då kan drömma om en kärleksrelation som står i full brand känslomässigt. Då får man försöka väcka den där elden till liv igen. Nu har inte någon av oss tillgång till en sådan där magisk bok som min rollkaraktär har, men inte hade jag låtit bli att öppna den om jag hade haft den, säger han.

LÄS OCKSÅ: Petter Stordalen om stödet från svenska flickvännen Märta Elander Wistén

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens egna ord om brutala slakt-scenen i Yes Chef!

SENASTE NYTT!