TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgrens egna ord om brutala slakt-scenen i Yes Chef!

18 dec, 2020 
Pernilla Wahlgren
Foto: Dplay
Pernilla Wahlgren sågar för fullt i ett upphängt lamm.
Nu berättar hon om känslorna kring brutala slakt-scenerna i nya programmet Yes Chef!.
– Det kändes ändå viktigt, säger Pernilla till Hänt.
Annons
Så här har Pernilla Wahlgren sett ut genom årenBrand logo
Så här har Pernilla Wahlgren sett ut genom åren

Pernilla Wahlgren och Thomas Sjögren är just nu aktuella med det splitter nya Dplay-programmet Yes Chef!. Under en Sverige-resa kommer tittarna få hänga med när mästerkocken tar sig ann Pernilla som elev och det bjuds på tips och trix i köket.

Under en intervju med Hänt berättar nu Pernilla om varför hon tackade ja till programidén, det finns nämligen en viss anledning som lyder sönerna Benjamin Ingrosso och Oliver Ingrosso.

– Jag kände att jag backade från spisen och lät dem ta över helt enkelt så fort det var familjemiddag. Det var ganska skönt och smidigt men sen efter ett tag kände jag att det var ganska tråkigt ändå för förr i tiden hade jag alltid maten på bordet när de kom. Jag vill ju inte sluta att laga mat så då kände jag att nej nu vill jag ta tillbaka mitt självförtroende och lära mig av den bäste, och då blev det Thomas, säger Pernilla.

Annons

Thomas oväntade skämt om att välja ut lamm till middagen

Sönernas stora matintresse har nu fått Pernilla att vilja steppa upp sitt matlagnings-game. Under torsdagen släpptes det första avsnittet av programmet där Pernilla och Thomas befinner sig på Västkusten. Inför sin avslutningsmiddag beger de sig till en gård där flertal lamm lever. Lamm är även precis vad duon ska tillaga i sin middagsrätt.

– Jag tänker att du ska få välja ett får. Vi ska ju äta lamm ikväll, säger Thomas till en chockad Pernilla i programmet när duon står i en fårhage.

Thomas förklarar sedan att han skojade med Pernilla då ett lamm redan finns förberett inför deras middag. Pernilla och Thomas tar sedan plats i köket när ett lamm plötsligt bärs in och hängs upp.

– Det är lite barbariskt, säger Pernilla med händerna för munnen och fortsätter:

– Jag äter kött, jag är inte vegetarian men jag är kanske inte supersugen på att se djuret i sin helhet innan det ligger på tallriken.

Pernilla Wahlgren i Yes Chef
Foto: Dplay

Pernilla Wahlgrens egna ord om stycknings-scenen

Pernilla och Thomas styckar sedan lammet och grova scener utspelar sig med en såg. För Hänt berättar nu Pernilla vad hon egentligen tycker om händelsen som inte tillhör vad som sker under hennes vanliga inspelningsdagar.

Annons

– Det är klart att det är ovant att se det så men samtidigt så tycker jag att om man äter kött så är det ju viktigt att veta vart köttet kommer ifrån, att det är bra kött och från bra gårdar som faktiskt tar han om djuren ordentligt. Då kan det vara bra att vara med från början liksom, säger Pernilla och fortsätter:

– Så det kändes ändå viktigt även om det kanske inte är något som jag kommer stå och göra hemma i köket direkt.

Annons