Soraya Lavasanis stora glädje med maken Ralph och sonen Winston

Soraya och Ralph

Soraya Lavasani har två barn tillsammans med maken Ralph.
Nu delar hon med sig av en bild som får följarnas hjärtan att smälta.
”Första gången”, skriver hon.

TV4-favoriten Soraya Lavasani och hennes man Ralph Lavasani har dottern Bianca, 2, sedan tidigare och i april fick de sitt andra barn. Soraya delade då glatt med sig av nyheten på Instagram:

”Nu är han äntligen här. Efter att ha marinerat i elva dagar över tiden kom han till oss i raketfart den 14 april. Vill skicka ett stort tack till den fantastiska personalen på SÖS, ni är helt makalösa”, skrev Soraya Lavasani på Instagram.

På bilden har hon sin son på bröstet.

”I en värld som just nu präglas av mycket sorg, rädsla och ovisshet sprider du ett enormt ljus i mitt hjärta och i vår familj. Välkommen vår älskade son”.

Soraya Lavasani om familjelyckan

Soraya Lavasanis kolleger var snabba med att gratulera den lilla bebisen till världen.

”Älskade lilla plutt! Din ankomst glädjer långt många fler än de i din innersta krets. Välkommen ut till oss!”, skrev programledarkollegan Maria Forsblom.

Efter ett tag avslöjade Soraya pojkens namn i TV4:s Efter fem. Hon sa då skämtsamt att det blev det enda namnet som de kunde enas om.

– Nu har vi nog lyckats enas. Det var lite skönt att det blev en pojke, vi visste ju inte det, och det var det enda namnet som vi var överens om. Så låt mig presentera Winston Lavasani, sa hon då.

Sorayas julhälsning i tv

I Efter fem sa hon även att alla mådde bra men att förlossningen tog sin tid.

– Det tog faktiskt fyra timmar från start till mål så att jag är lite mörbultad men mår bra efter omständigheterna, säger hon.

Men det var inte det sista TV4-tittarna fick se av lille Winston. Han dök även upp i en lucköppning i Nyhetsmorgon.

LÄS MER: Nour El Refai om konflikten i förhållandet med Henrik Schyffert

– I april i år kom vår senaste familjemedlem till oss och sen har det varit fullt upp, säger Soraya i klippet där Winston leker.

– Jag njuter extremt av den här bebisbubblan. Men hur härligt det än är att vara hemma så måste jag erkänna att jag saknar er tittare, kolleger och Nyhetsmorgon, säger Soraya.

Stora familjelyckan

Nu delar Soraya med sig av en till härlig stund med lille Winston. Det är på hennes Instagram som hon postar en bild där hennes morfar får träffa Winston för första gången. Sorayas pappa håller om honom och båda ler stort.

”När du träffar morfar för första gången”, skriver hon till bilden.

LÄS OCKSÅ: Soraya Lavasani i tårar under TV4:s direktsändning

LÄS OCKSÅ: Tildes starka ord om bilden på Soraya Lavasanis son