Tilde de Paula Ebys starka ord om Soraya Lavasanis föräldraledighet

Soraya Lavasani och Tilde de Paula Eby är kollegor i TV4.

Soraya Lavasani är hemma med sin yngsta son Winston.
Nu reagerar TV4-kollegan Tilde de Paula starkt efter att Soraya lagt ut en bild på sonen.

I april var lyckan total för Nyhetsmorgon-profilen Soraya Lavasani, 38, och maken Ralph. Då fick de nämligen sitt andra barn, en liten pojke.

”Efter att ha marinerat i elva dagar över tiden kom han till oss i raketfart den 14 april”, skrev Soraya på Instagram till en bild på sig själv med den nyfödda sonen i sin famn.

Redan innan förlossningen hade paret valt ut ett namn. Soraya och Ralph har sedan tidigare Bianca, 2, och de ville därför döpa sonen till något som de tyckte passade ihop med dotterns namn.

Valet föll sedermera på det vackra, men ovanliga namnet Winston.

Winston är nu drygt sex månader gammal och Soraya är föräldraledig. Många tittare saknar henne i rutan, och Soraya saknar säkert sina tittare. Samtidigt verkar hon njuta till fullo av att vara hemma med sonen och all den glädje han ger henne. Men vissa dagar är tyngre än andra. I dagarna publicerade Soraya Lavasani ett nytt inlägg på Instagram där hon berättade om känslorna över att få vara hemma med Winston.

Vi är inte alltid såhär glada. Faktum är att jag just nu är rätt slut och känner att energin inte är på topp. Missnöjd bebis som vägrar sova trots extremt trött i kombination med bestämd storasyster och en miljon konflikter om precis allt, gör att jag inte känner mig som den bästa morsan just nu”‚ skriver Soraya Lavasani och fortsätter.

Tur då att han ibland är såhär glad så vi kan garva ihop”.

Tilde de Paula hyllas efter orden om Sorayas föräldraledighet

Inlägget har i skrivande stund fått över 9 000 gillamarkeringar. Många av Sorayas följare hyllar henne och skriver att de känner igen sig i hennes situation.

Även Sorayas kollega Tilde de Paula Eby har reagerat på inlägget. Hon har också valt att kommentera bilden.

Föräldra-LEDIG är missvisande. Att vara hemma med bebis är precis lika tufft som underbart”, skriver hon och passar även på att skicka några stärkande ord.

Du är stark, tillräcklig och älskad precis som du är. Det finns ingen bättre mamma för dina barn än DU!”.

Och många instämmer med Tildes fina ord. Närmare 200 har gillat hennes fina kommentar.

”Exakt så! Kunde inte sagt det bättre själv”, skriver artisten Sonja Aldén.

LÄS OCKSÅ: Doktor Mikaels ilska i Nyhetsmorgonen mot kollegorna – starka reaktionerna: ”Började nästan gråta”

LÄS OCKSÅ: Så mycket tjänar Tilde de Paula Eby – efter succén i tv

FOTO: TT