Därför försvinner Emilio Ingrosso från Instagram – sanningen om pausen

Åsa och Emilio Ingrosso

Emilio Ingrosso delar dagligen med sig av händelser i sitt liv på Instagram.
Efter ett intensivt år med hustrun Åsa har krögaren nu bestämt sig för att ta en paus.
– Jag känner nu att jag behöver lite distans, skriver han.

Det har varit ett intensivt år för krögaren Emilio Ingrossos, 55, del. I och med den rådande pandemin har han och hustrun Åsa Ingrosso, 46, fått kämpa en hel del för att hålla restaurangkedjan La Perla vid liv. Makarna driver sedan många år tillbaka flera restauranger utomlands, men nytt för i år är att de även har ett ställe i Stockholm.

Det nyöppnade La Perla är beläget på Södermalm i Stockholm och av sociala medier att döma ser det ut som att Åsa och Emilio haft en riktigt lyckad start. Åsa har tidigare berättat om den stora glädjen över att äntligen ha en restaurang i hemlandet.

LÄS MER: Nya romansryktet med Phillipe efter pausen från Bianca

– Det känns fantastiskt, sa inredaren till Hänt i höstas.

Åsa Ingrosso om intensiva perioden

Trots att Åsa och Emilio Ingrosso är lyckliga över vad de har åstadkommit sticker de inte under stol med att vägen dit inte har varit en dans på rosor.

”Det handlar ju inte bara om att få in stolar och bord och en härlig feeling. Det är så otroligt mycket mer”, har Åsa tidigare skrivit på Instagram.

Emilio Ingrosso har inte bara satsat helhjärtat på sina restauranger, han har även släppt musikstycket Sensi. Han och Åsa har med andra ord haft händerna fulla 2020.

Därför försvinner Emilio Ingrosso

I ett nytt inlägg på Instagram väljer Emilio att blicka tillbaka på allt som har hänt och reflektera över året som varit.

”Det har varit ett ett fantastiskt år och jag känner mig djupt tacksam. Det har även varit ett år fyllt av utmaningar inte minst på grund av rådande pandemi”, skriver han intill en bild på havet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Krögaren har nu bestämt sig för att gå under jord ett tag och återhämta sig efter den intensiva perioden.

”Jag känner nu att jag behöver lite distans till allt mediabrus. Nu vill jag landa, fylla på med Emilio-tid, hitta det inre lugn som öppnar upp för skapandet av nya musikaliska verk, hitta rätt nivå i mina sinnen”, skriver Emilio Ingrosso och fortsätter:

”Därför kommer jag dra mig tillbaka en liten stund, ta en paus från sociala medier. Vi ses snart igen!”

LÄS OCKSÅ: Åsa Ingrossos ilska efter oförskämda frågorna om lägenheten

LÄS OCKSÅ: Åsa Ingrossos starka ord om okända sonen Anton

FOTO: Karin Törnblom/TT