Åsa Ingrosso avslöjar plötsliga vändningen med maken Emilio

Åsa och Emilio Ingrosso

Åsa och Emilio Ingrosso har tvingats hålla sina restauranger stängda på grund av den rådande pandemin.
Nu avslöjar Åsa att vändningen äntligen har kommit.
– Många sa att det var omöjligt, skriver hon.

För fem år sedan gifte sig inredningsdesignern Åsa Ingrosso, 45, med krögaren Emilio Ingrosso, 55. Paret träffades när Åsa letade efter ett semesterhus i Palma och numera är de bosatta i Spanien på heltid, där de driver restaurangkedjan La Perla.

Eftersom Åsa och Emilio har barn i Sverige kommer de på besök med jämna mellanrum. Åsa ser det som att hon har två hemmaplaner.

”Lyckan över att få ha två boenden såhär är total. Jag säger ”åka hem” till båda ställen och det är verkligen så otroligt olika”, har Åsa Ingrosso tidigare skrivit på Instagram.

Senast för ett par veckor sedan var Åsa och Emilio i Stockholm. Trots att det var en jobbresa hann de även träffa barnen och njuta av lite familjetid.

Åsa Ingrosso om nya restaurangen

Tidigare i år avslöjade Åsa och Emilio Ingrosso att de ska öppna en ny restaurang i Stockholm. Anledningen är att Emilio vill vara en större del av sina barns liv.

– Emilio vill verkligen verkligen få vara nära sina barn, få vara mer av en vardagsdel för dem, sa Åsa i en intervju med Hänt i maj och fortsatte sedan:

– Det känns fantastiskt. Båda är väldigt glada för det och vi har försökt få ihop det väldigt länge men vi har inte förstått hur vi får ihop det rent logistiskt bara.

Restaurangen kommer att öppna i höst men än så länge är både adressen och konceptet hemligt.

Glädjebeskedet med maken Emilio

På grund av coronapandemin har La Perla hållit stängt i flera månader. Men i ett nytt inlägg på Instagram avslöjar Åsa Ingrosso att hon och maken Emilio slog upp dörrarna igen i onsdags.

”En ny lag som kommit ändrade allt. Vi hade liksom stängt ner, checkat ut, gått i ide. Vi trodde vi skulle hålla stängt till mars 2021”, skriver hon.

Det krävdes en hel del jobb för att öppna restaurangen igen. Åsa och Emilio har haft fullt upp med att fixa med bokningssystemet, elen samt återanställa personalen. De hann precis bli klara med allting innan det var dags för nypremiär.

”Klockan 17.00 och en timme innan öppning sladdade Emilio Ingrosso och jag in med nyinköpta ”uniformer” till våra servitörer”, skriver .

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

”Många sa att det var omöjligt”

Efter att ha slitit hårt ett par dagar är både Åsa och Emilio helt slut. Men det råder ingen tvekan om att de är stolta över att återigen kunna ta emot gäster.

”Jag är så trött att jag nästan gråter. Men det är så. Emilio och jag sätter fasen våra grejer, hur slitigt det än är så fixar vi det. Många sa att det var omöjligt att öppna på 2 dagar. Det var det inte”, skriver hon och avslutar sedan:

”Vi gjorde det Emi.. Vi gjorde det igen! Skål och grattis till oss!”

FOTO: Håkan Bengtsson/TT, Karin Törnblom/TT