Åsa Ingrossos lycka med Emilio efter stora livsförändringen

Åsa Ingrosso om kärlekslyckan med maken Emilio Ingrosso.
Åsa Ingrosso och maken Emilio Ingrosso delar sin tid mellan Spanien och Sverige.
Nu berättar Åsa om den stora lyckan över att kunna kalla två platser sitt hem – tillsammans med sin make.
”Jag kan inte med ord uttrycka min tacksamhet för det”, skriver Åsa Ingrosso.
Annons

Inredningsdesignern Åsa Ingrosso, 44, har funnit kärleken i Emilio Ingrosso, 54, och för fem år sedan gifte de sig.

Paret bor på Mallorca där de driver en restaurangkedja med tre restauranger. Åsas två barn från en tidigare relation, sonen Anton Björling, 23, och Lina Björling, 21, jobbar också på restaurangerna. Åsa har tidigare berättat om lyckan över att ha en så nära relation med sina vuxna barn.

Annons

”Lyckan att idag få ha vuxna barn och relationen med dem betyder allt”, skriver Åsa på Instagram och fortsätter:

Annons

”Vi förstår varandra innan och utan och vi kan garva åt samma saker. Vi blir också arga åt ungefär samma sak och vi är så lika på många vis. De är det finaste jag gjort och utan dem vore jag absolut ingenting.”

Åsa har dessutom fullt upp med att inredan parets nya lägenhet och prova sig fram med färger och möblemang – något som tagit längre tid än hon tänkt sig.

Tacksam över två hem

Men Åsa och Emilio Ingrosso tillbringar också en del tid i Sverige – och nu uttrycker Åsa sin lycka över att ha två länder att kalla sitt hem.

Lyckan över att få ha två boenden såhär är total. Jag kan inte med ord uttrycka min tacksamhet för det. Jag säger ”åka hem” till båda ställen och det är verkligen så otroligt olika”, skriver Åsa Ingrosso på Instagram.

Annons

Under en tid har nu Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso varit i sitt hem i Stockholm. Men trots att de prickade in några dagar med vårkänsla och solsken ser nu Åsa fram emot att resa hem till sitt andra hem i Palma.

Just nu längtar vi efter sol och vår, något som står i full blom på vår paradisö. Där finns oxå en otrolig själslig trygghet då det där är väldigt lugnt och stilla på många vis.. kanske lite extra just nu. Tack älskade Stockholm för den här gången! Nu åker vi hem till soliga Mallorca”, skriver Åsa Ingrosso.

FOTO: Patrik Österberg/TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…