Åsa Ingrosso om otrohetsryktena mot maken Emilio

Åsa Ingrosso
Åsa Ingrosso har fått höra rykten om att hon och Emilio skulle vara otrogna mot varandra.
Nu avvisar hon ryktena och säger att det vore omöjligt – tidsmässigt.
”Vi vet att det är tidsomöjligt”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.
Annons

Framgångsrika inredningsdesignern Åsa Ingrosso, 44, är gift med kända entreprenören Emilio Ingrosso, 54, som tidigare varit gift med Wahlgrens värld-stjärnan Pernilla Wahlgren, 51.

Nu hyllar Åsa sin kärlek – samtidigt som hon tar upp ett allvarligt rykte också.

Annons

”Emilio och jag har nu dryga 7 år bakom oss och sedan dag ett har vi suttit ihop som siamesiska tvillingar. Jag skämtar verkligen inte. Vi är alltid tillsammans. Vaknar, jobbar, äter, sover på repeat.”, skriver hon.

Annons

Hon fortsätter inlägget med att berätta hur de tillsammans gör allt under dagen – både gällande jobb och privat. De äter tillsammans, jobbar tillsammans och spenderar sin fritid tillsammans – så ibland kan det bli lite för mycket.

 ”Det går verkligen i 190 och även om vi kan bli galna på varandra ibland, så är vi som två kärleksmagneter som konstant sugs ihop.”, skriver hon.

Slår tillbaka mot ryktena

Hon skriver vidare att hon hört flera säga att paret inte skulle vara trogna mot varandra – ett påstående hon dementerar helt.

Annons

”Vi har få, få tillfällen då vi faktiskt varit helt ifrån varandra. Jag kan till och med räkna dom på en hand.Ni vet ju, precis som vi att det pratas och det tisslas om allt och alla. Vi får höra mycket konstigt som sägs.. tro mig! Nyligen dök det upp något riktigt osmakligt om att vi var konstant otrogna mot varandra, både Emilio och jag. Vem hittar ens på något sådant om andra människor!? Så sjukt!”

Enligt henne tar paret inte alls åt sig av ryktena.

”Det roliga i detta är att vi verkligen kan se på varandra med det lugnaste hjärta och garva åt sådant skit. För vi vet att det är tidsomöjligt. Sen att vi aldrig skulle göra så mot varandra är en annan sak.  Men när detta tramset kom upp för en tid sen tittade vi på varandra och faktiskt skrattade. Det är ganska intressant ändå hur människor är och fungerar. Att en sån här sak ens blir till? Vad är man gjord av då? Hat? Avundsjuka? Missunnsamhet? Vad driver människor att skapa rykten.”

View this post on Instagram

Emilio och jag har nu dryga 7 år bakom oss och sedan dag ett har vi suttit ihop som siamesiska tvillingar. Jag skämtar verkligen inte. Vi är alltid tillsammans. Vaknar, jobbar, äter, sover på repeat.. Dagen sätter igång med juicer, frukostar, powerwalks och ”en miljon” samtal och möten som ska avhandlas varje dag med bla vår vinagent, vår gestoria, personal, leverantörer, byggare el liknande. Sen äter vi lunch i solen. Oftast.. Jag jobbar med min inredning och om det inte är fysiskt här så är det på distans med dator och telefon i Sverige. Oftast är Emilio med eller så är han på ngt matmöte i ngn av rest. Eller så skissar jag på ngn design eller tapetserar eller målar väggar.. (älskar att måla 😂) Är det inte ett möte så är det ngt annat. Det går verkligen i 190 och även om vi kan bli galna på varandra ibland, så är vi som två Kärleksmagneter som konstant sugs ihop. Vi har få, få tillfällen då vi faktiskt varit helt ifrån varandra. Jag kan tom räkna dom på en hand.🤟🏼Ni vet ju, precis som vi att det pratas och det tisslas om allt å alla.. Å vi får höra mkt konstigt som sägs.. tro mig! 🙈 Nyligen dök det upp ngt riktigt osmakligt om att vi var konstant otrogna mot varandra, både Emilio & Jag. Vem hittar ens på ngt sånt om andra människor!? Sååå sjukt! Men det roliga i detta är att vi verkligen kan se på varandra med det lugnaste hjärta och garva åt sånt skit. För vi VET att det är tidsomöjligt. 😂 Sen att vi aldrig skulle göra så mot varandra är en annan sak. 💕 Men när detta tramset kom upp för en tid sen tittade vi på varandra och faktiskt skrattade. Det är ganska intressant ändå hur människor är och fungerar. Att en sån här sak ens blir till? Vad är man gjord av då? Hat? Avundsjuka? Missunnsamhet? Vad driver människor att skapa rykten. Å vad driver folk att sprida dom? Jag kan verkligen bli uppriktigt sorgsen över hur dåligt man måste må för att göra så mot någon! Ofta kommer det dessutom ifrån folk i ens närhet. Hur tragiskt? Många vill verkligen se och hitta brister. Är det kanske för att slippa se och ta tag i sina egna? ❤️😘

A post shared by Åsa (@asa_ingrosso) on

Annons

FOTO: TT/INSTAGRAM

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…