Sanningen bakom Oliver Ingrossos mystiska kärleksliv

Mystiken kring Oliver Ingrossos kärleksliv
Oliver Ingrosso är den i syskonskaran som, till skillnad från sina syskon, valt att leva ett liv vid sidan av rampljuset. Men nyfikenheten kring honom är inte mindre för det, tvärt om.
Här är mystiken kring hans kärleksliv.
Annons

Att familjen Wahlgren-Ingrosso är en av Sveriges kändaste familjer råder det inga tvivel om. Mamma Pernilla Wahlgren, 52, och dottern Bianca Ingrosso, 25, gör succé med realityserien Wahlgrens värld på Kanal 5 och Dplay, och i serien syns då och då Biancas syskon Benjamin Ingrosso, 22, och Theo Wahlgren, 12.

Annons

Någon som däremot inte syns särskilt ofta i Wahlgrens värld är den äldsta i syskonskaran, Oliver Ingrosso, 30. Han har mer eller mindre valt att leva sitt liv vid sidan av rampljuset.

Men fansen är inte mindre nyfikna på honom för det, snarare tvärt om.

Annons

Genom åren har vi kunnat få en inblick i både Bianca, Pernilla och Benjamins kärleksliv, däremot inte i Olivers. Men för den som följt familjen i många år, och som har varit extra uppmärksam, har kunnat se att han tidigare haft en relation med Johanna Lidefelt.

På Pernillas blogg och Instagram har hon dykt upp på bild i samband med familjetillställningar.

Långa relationen med ex-flickvännen

När familjen firade Bianca och Olivers födelsedag 2013 passade Pernilla på att uppmärksamma Benjamin och Olivers flickvänner lite extra.

Och det HÄR är min fina familj!  Mina älskade fyra ungar plus Oliver och Benjamins flickvänner Johanna och Linnéa som är en lika viktig del i familjen de också!” skrev hon i inlägget.

Samma år berättade även Bianca om sin nära relation till Olivers flickvän.

Annons

Johanna och Oliver har varit ihop i sex hela år även fast de bara är 23 år gamla. Och Johanna har blivit som min syster jag aldrig haft”, skrev Bianca Ingrosso i ett inlägg på sin blogg.

Oliver själv har däremot varit en aning blygsam med att dela bilder på sig och Johanna ihop, men kikar nog i hans flöde hittar man en semesterbild på dem ihop.

View this post on Instagram

Not a bad place to have lunch at

A post shared by Oliver Ingrosso (@oliveringrosso) on

Men när relationen ska ha fått ett slut är oklart. 2015 publicerade Pernilla en bild från en familjemiddag, där Johanna sitter bredvid Oliver. Men efter det har hon inte synts ihop med familjen.

Brudtärnor åt nära vännen

När vännerna Melina och Jacob Criborn gifte sig i somras var både Oliver Ingrosso och Johanna brudtärnor bakom Melina. I ett avsnitt av Wahlgrens värld kan tittarna se hur Pernilla Wahlgren bryter ihop till tårar redan under förberedelserna av bröllopet, över synen att Bianca, Oliver, Melina och Johanna övar på sin gång fram till altaret.

Annons

I Wahlgrens värld kan tittarna se att relationen mellan Johanna och Oliver idag är god. Nu var det ett tag sedan han syntes med någon vid sin sida, och enligt uppgifter ska han vara singel.

FOTO: TT, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…