Åsa Ingrossos starka ord om okända sonen Anton

Anton och Åsa.

Åsa Ingrosso har två barn, dottern Lina och sonen Anton.
Nu delar hon med sig av ett fint ögonblick med sonen på Instagram.
”Saknar dig”, skriver hon.

Åsa Ingrosso fann kärleken i Emilio Ingrosso när hon letade efter ett semesterhus på Mallorca, för snart tio år sedan.

Hon fick då tips om att Emilio hade koll på saker och ting där och att han kanske kunde hjälpa henne. Men det blev alltså mer än bara en hjälpande hand, de uppstod kärlek och 2015 gifte sig makarna och kärleken är än idag stark.

LÄS MER: Penny Parnevik och Douglas Murray har gift sig

Emilio har tidigare varit gift med artisten och tv-profilen Pernilla Wahlgren som han har barenen Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso tillsammans med. Åsa har tidigare berättat att hon har en god relation till bonusbarnen och hon har även två egna barn från en tidigare relation – dottern Lina Björling och sonen Anton Björling.

Lina har synts till flitigt på sociala medier och verkar umgås med både Bianca och Benjamin på tu man hand. Anton ser man dock inte lika av, så därför kanske inte alla känner till Åsas son.

Åsa har dock själv då och då uppdaterat med bilder på sin son. Bland annat har hon skrivit på sin blogg om hur hon kände att bli ung mamma när Anton kom till världen.

”Jag var bara 21år när han kom. Tom ett år yngre än vad han själv är nu. Jag ser typ ut som 12 på bilden.. haha.. Jag var blond och sååå lycklig över att fått bli mammi till just honom. Många tyckte att jag var ung, men jag kände aldrig så. Jag var bara superlycklig mamma till Anton.”

Antons jobb på restaurangen

Åsa och Emilio driver idag flera restauranger, där Anton jobbat.

”Anton är inte bara en grym servitör med en mästerlig koll på allt som händer i restaurangen. Han ÄR även ett socialt geni. Jag är alldeles förundrad över hur jäkla bra han tar folk. Vi får dagligen, alltså FLERA ggr om dagen, mail, recensioner och meddelanden om just Anton och vilken jäkla klippa han är ifrån våra gäster och vänner. Han är så sanslöst omtyckt av alla”, har Åsa skrivit på sin blogg.

Saknaden efter sonen

Nu uppdaterar Åsa Instagram med en bild på sig själv tillsammans med sonen. När de senast sågs framgår inte, men vi vet att Anton valt att flytta ifrån Spanien tillbaka hem till Sverige, Borås.

”TB till Miami, underbara bamsekramar ifrån min prins och son som då var nästan lika lång som mammi. Anton Björling, jag saknar dig”, skriver hon.

Antons ord om sin mamma Åsa

Kärleken verkar vara lika starkt åt båda hållen. För även Anton har uppdaterat sin Instagram med en känslosam och fin text om sin mamma.

”Fan vilken förebild du är både för mig och för andra. Hur du har slagits för mig när jag var liten, jag visar stolt upp min mamma tatuering direkt när någon pratar om dig. Du är bäst och jag älskar dig något enormt mycket. Min fina underbara Mamma!”, skrev han i samband med att Åsa fyllde år.

LÄS OCKSÅ: Åsa Ingrosso rörd till tårar efter sonen Antons beslut för sin adhd

LÄS OCKSÅ: Christina Schollins ord till Åsa Ingrosso efter bilden på Bianca