TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför tog det slut mellan Älskar, älskar inte-Isabella och André

29 apr, 2021 
AvLovisa Ström
Isabella & André Älskar, älskar inte

Isabella Gunnarsson Fröstrup och André från succéserien Älskar, älskar inte är inte längre ett par.
Nu berättar Isabella vad som hände när kamerorna slocknade.
– Jag ville inte tro på att det var så, säger hon.

Annons
Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inteBrand logo
Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inte

De senaste månaderna har tittarna fått följa Isabella Gunnarsson Fröstrup och pojkvännen André i succéserien Älskar, älskar inte. André är från Brasilien och under programmets gång har de fått testa på hur det är att bo tillsammans i Sverige med kulturkrockar och allt vad det innebär.

Vid programmets slut framgick det att Isabella och André fortfarande var par, men nu verkar saker och ting ha förändrats. Nu berättar Isabella varför hon har valt att lämna relationen.

Därför tog Isabella beslutet att lämna André

Det hela började med att Isabella fick ett meddelande från en kvinna på Instagram. Meddelandet innehöll en lista på punkter som visar att du är i en relation som inte är så bra, något som Isabella menar att hon länge försökt förtränga.

I ett öppenhjärtligt inlägg på Instagram väljer hon nu att berätta om sin historia.

Annons

– Det här är bland det jobbigaste jag gjort i mitt liv. Jag bestämde mig igår för att jag och André inte är ett par längre. Jag spelar in det här för att jag känner att jag måste prata från min sanning, säger Isabella och fortsätter:

– Nu när jag fått lite distans till det och jobbat på mig själv så har jag blivit mycket starkare och det är nog därför jag ens är kapabel till att ta det här beslutet idag. Det spelar liksom ingen roll vad någon hade sagt i höstas när han var här för jag hade inte lyssnat ändå för jag ville inte tro på att det var så.

Men Isabella menar att hon har fått en hel del insikter efter att relationen har avslutats.

– Jag har verkligen ifrågasatt min karaktär, och det känns som ett stort svek mot mig själv. Det är det som känns värst.

Stöttas av följarna

Efter inlägget har Isabella möts av kärlek och stöd från flera hundratals följare. I kommentarsfältet är det många som hyllar henne för hennes mod och som också delar med sig av egna historier och erfarenheter.

”Så otroligt starkt av dig att ta beslutet av avsluta relationen Så himla fint och modigt av dig att berätta”, skriver bland annat en person.

”Starkt av dig! Tur att du tryckte på stopp innan det var för sent. Man lär sig så länge man lever”, skriver en annan.

Hänt söker Discovery och André för en kommentar.

Annons