Caroline Kejbert om de okända bråken med Joacim Rickling

Caroline Kejbert & Joacim Rickling

Bonde söker fru-profilerna Caroline Kejbert och Joacim Rickling har varit ett par i flera år och har även dottern Wilda tillsammans. Men trots att de har ett väldigt fint liv ihop har även de sina stunder där de blir osams. Nu berättar Caroline om de okända bråken med bonden.

Caroline Kejbert och bonden Joacim Rickling träffades i TV4:s succéprogram Bonde söker fru för flera år sedan. Under programmets gång blev de kära i varandra och när inspelningarna var över fanns det därför ingen tvekan om att de skulle bilda ett liv ihop. Och sedan dess har saker och ting gått fort för paret. Förutom att ha flyttat ihop på en gård utanför Örsundsbro har de även fått dottern Wilda tillsammans, och på sociala medier kan man följa deras vardag på gården. Men trots att Caroline och Joacim verkar ha lite utav ett drömförhållande har även de sina bråk.

Nu berättar Caroline om de okända bråken med bonden.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför sökte Caroline till Bonde söker fru

När Caroline såg att Joacim skulle vara med i dejtingprogrammet tog det inte lång tid innan hon skickade in sin ansökan. Men trots att hon gärna ville vara med var det en väldigt liten del av henne som trodde att hon faktiskt skulle bli utvald. På Instagram berättar hon om varför hon sökte, och om tankarna som kom när hon fick reda på att hon blivit antagen.

LÄS MER: Carolas stora sorg efter dödsfallet i familjen

”Jag fick en stark känsla att "han och jag skulle ju fasiken passa", och att han bodde ganska nära gjorde ju valet lätt! Men inte trodde jag att jag skulle komma med. Han fick så många brev så jag kände att det var kört för mig. Men jag skickade in mitt brev torsdag kväll och fredag kväll fick jag veta att jag skulle infinna mig på Sundbyholm kommande söndag. Så det var inte mycket att fundera över, det gick så snabbt så jag hann inte reflektera över att säga nej. Men visst var jag rädd och nervös! Det läskigaste jag gjort men samtidigt det roligaste!”, skriver hon.

Och visst hade hon rätt med att de skulle passa. Men trots att de är en perfekt matchning skaver det sig ibland mellan paret.

Caroline om de okända bråken med Joacim

Det är under en frågestund på Instagram som Caroline nu bryter tystnaden om de okända bråken med Joacim.

”Bråkar ni någonsin? Ni känns så otroligt fina med varandra. Själv sitter jag med PMS och är ilsk”, skriver en följare varpå Caroline svarar:

”Ja, PMS kan vara bra jobbigt! Men visst gör vi det! Men vi pratar alltid om problemet efteråt när båda lugnat ner sig. Det hjälper faktiskt och blir lättare nästa gång när man kanske är på väg att börja diskutera samma sak igen.”

LÄS OCKSÅ: Anna Anka bryter tystnaden om svåra krisen efter skilsmässan från Paul

LÄS OCKSÅ: Caroline Kejberts barnbesked med Joacim – bryter tystnaden

SENASTE NYTT!