LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Benjamins Ingrossos första ord om nya romansen efter dejten

29 apr, 2021 
Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso har precis släppt sitt album En gång i tiden del 2. Utöver att släppa musik så har artistens TV4-program Benjamin's gjort succé.
Men hur går det med kärlekslivet? Nu avslöjar systern Bianca att han dejtar någon!
Annons
Benjamin Ingrossos utseendeförändring genom årenBrand logo
Benjamin Ingrossos utseendeförändring genom åren

Det är ingen hemlighet att Benjamin Ingrosso, 23, har två stora passioner i livet – musik och mat. Dessa har han nu fått möjligheten att kombinera i sitt alldeles egna tv-program Benjamin's. Programmet hade premiär i februari och gjorde minst sagt succé. I programmet har vi fått se Benjamin laga mat till sina gäster, och det har minst sagt varit en salig blandning kändisar som både fått äta gott och sjungit.

Men något som Benjamin ofta är tyst om är kärlekslivet. För hur går det egentligen? Enligt systern Bianca Ingrosso så dejtar han!

Benjamin Ingrosso om sitt dejtingliv

I en intervju med P4 extra nyligen så berättade Benjamin om sitt kärleksliv, som inte är helt lätt då dejtandet inte är det enklaste enligt honom själv.

– För mig är ju dejtandet att jag ska kasta mig ut där och testa mer, men jag tror jag är rädd för att göra någon besviken. Att man kanske inte lever upp till förväntningarna, att man är som man är på tv. Jag kanske är lite tråkigare i verkligheten börjar jag tänka ibland.

Annons

Samtidigt menade Benjamin att det är svårt att lära känna någon, då han kanske inte alltid är på samma plan.

– För mig blir det som en jobbintervju. Jag hade ju helst bara velat att det ska vara så här ”du ska gå på dejt med den här tjejen och ni kommer ha världens roligaste kväll”. Så blir jag orolig, tänk om hon pratar om saker jag inte förstår och då kommer jag inte kunna ge någon följdfråga.

Benjamin berättade även att det ibland är svårt att vara så igenkänd, då många redan vet saker om honom som familj, karriär och intressen.

– På den dejten jag var på senast så började jag prata om min lillebror, då sa hon ”ja Theo ja, jo men det vet jag”. Jag skulle helst vilja stöta på personen när jag minst anar det, avslutade Benjamin.

Bianca nya avslöjande – Benjamin Ingrosso dejtar

Nu har systern Bianca Ingrosso avslöjat att nästan alla i familjen dejtar någon. Både Bianca och Pernilla verkar ha sitt på torra land – och även Benjamin har hittat en speciell person.

Det ör i Biancas senaste vlogg på Youtube som hon avslöjar att Benjamin Ingrosso träffar någon.

– Du var på dejt igår, säger Bianca till Benjamin.

– Men Bianca... shhhh, svarar artisten mystiskt.

FOTO: TV4 / Karin Törnblom/TT

Annons