LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Niklas Strömstedt ärliga ord om att bli bedragen av Efva Attling

28 apr, 2021 
Niklas Strömstedt.
Niklas Strömstedt och Efva Attling var ett par i flera års tid, men gick skilda vägar efter Efva Attlings otrohet med Eva Dahlgren.
– Vi kände ju Eva Dahlgren båda två, vi hade umgåtts med henne i flera år, säger Niklas.
Annons
Jenny Strömstedt och Niklas StrömstedtBrand logo
Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt

Musikern Niklas Strömstedt är idag lyckligt gift med TV4-programledaren Jenny Strömstedt. Innan han fann den stora kärleken gifte han sig 1985 med smyckesdrottningen och fotomodellen Efva Attling. Tillsammans fick de sönerna Adam och Simon. Men 1995 valde paret plötsligt att gå skilda vägar och knappt ett år efter skilsmässan fann Efva kärleken på nytt i den folkkära artisten Eva Dahlgren.

Efter uppbrottet från Efva Attling träffade Niklas programledaren Agneta Sjödin och kort därefter var de förlovade och 1998 fick de dottern Maja.

Niklas Strömstedts relation till ex-frun Efva Attling idag

Niklas och Efva har idag en bra relation. När Efva och Eva firade sin 25:e bröllopsdag tidigare i år gratulerade Niklas de båda på Instagram.

Under en bild på honom tillsammans med det lyckliga paret skrev han.”Heja Kärleken! Och vänskapen! Stort grattis och hurra för Efva & Eva som idag har varit gifta i 25 år!”.

Annons

Niklas Strömstedt om att bli bedragen av Efva Attling

Även om de två har en bra relation idag så finns det en en anledning till att äktenskapet tog slut. Efva Attling började nämligen inleda en affär med Eva Dahlgren bakom Niklas rygg. I podcasten Hundåren - Motgångspodden av Tomas Andersson Wij berättar han nu om otroheten.

– Vi kände ju Eva Dahlgren båda två, vi hade umgåtts med henne i flera år, säger Niklas i podden och fortsätter:

– Som det är i relationer, det kan ta slut och kärleken kan ta slut. Efva och jag hade varit ihop i femton år. Vi hade fått två barn och vi växte ifrån varandra, det var inte mer än så. Det tog slut, och då är det inte så konstigt att man vänder sig till någon annan, säger Niklas.

Han berättar vidare hur hans kolleger hjälpte honom mycket under denna period.

– Sen så var det inte fel att ha något annat att landa i, även om kärleken inte finns.

– Jobbigt när någon annan plötsligt säger det, att ditt liv kommer bli annorlunda från och med nu. Att man inte är med och bestämmer det. Det var skönt att ha något annat att ta tag i och det här samarbetet med Orup och Anders var väldigt viktigt för mig då.

Han nämner även att det på något sätt var lättare att bli lämnad för en annan kvinna.

– Det skulle ha varit mycket jobbigare att bli lämnad för en annan man. Eftersom här fanns det inte så mycket att tävla mot, avslutar Niklas.

FOTO: Karin Törnblom/TT // Elvira Pihl/Aftonbladet/TT

Annons