Filip Lamprecht avslöjar sanningen om uppbrottsryktet med Peg

PEG OCH FILIP

Peg Parnevik och Filip Lamprecht har nyligen börjat skapa sitt första gemensamma hem tillsammans. Men sedan romansryktet i Let's dance har det varit turbulent i förhållandet.
Nu svarar Filip på uppbrottsryktet med Peg.
Slå på ljud

Peg Parnevik, 25, blev känd för svenska folket i realityserien Parneviks. Där kunde vi följa Peg med syskonen och föräldrarna Jesper Parnevik och Mia Parnevik i Florida.

Efter programmet hade sin sista säsong har Peg satsat på karriären som artist. Sedan fler år är hon tillsammans med Filip Lamprecht som dessutom just nu är aktuell i Let's dance, och efter ett romansrykte mellan Filip och danspartnern Linn Hegdal valde Peg att ryta ifrån rejält på sin Instagram-story – då det blev för mycket för artisten.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Christina Lindberg om relationen till Lotta Engberg idag
Exklusivt

Pegs plan – vill flytta till Kalifornien

Trots att Peg och Filip nyligen börjat bo in sig i deras nya hem så vill Peg nu flytta till USA en tid, det avslöjade artisten i sin egen podcast Pillowtalk.

– Jag har bara sagt det till Phoenix, Amanda och Taylor. Vem har sagt det? Men ja, jag funderar på det, inte typ en längre period. Jag och Taylor vill flytta till LA en stund.

– Jag tror jag skulle trivas. Jag behöver något nytt, säger Peg.

Taylor och Peg har en historia bakom sig, men hon kallar dem inte för riktiga ex.

– Jag och Taylor har pratat om det, vi är inte ex på riktigt, det är att ta i med tårna lite. Men vi connectar väldigt bra. Vi träffades första dagen i skolan och blev supernära, vi blev förvirrade och tänkte ”ska vi vara tillsammans nu”?, säger Peg.

Filip Lamprecht om uppbrottsryktet med Peg

I samband med att Peg tog en paus från sociala medier och avföljt Filip på Instagram har det spekulerats ifall paret ska ha gjort slut. Vilket nu Filip avfärdar i en intervju med Aftonbladet.

På frågan om ett uppbrott svarade Filip att det inte stämmer.

– Nej, vi fokuserar just nu på att det är kvartsfinal på lördag. Vi är ju i det offentliga ljuset, så det har alltid varit spekulationer hit och dit. Alltid. Det är inget nytt så. Vi fokuserar på oss och det är inget vi gräver in oss i.

Filip konstaterade även att det har varit en dröm för Peg att flytta till Kalifornien och att han förstår henne.

– Det har varit en dröm för henne, det är Kalifornien, hon är i musikbranschen och artist och det är meckat för det, så det har hon tänkt på sen hon var liten. Sen så jag... ja, Kalifornien har mycket sol, säger han och skrattar.

På frågan om de fortfarande är tillsammans blir svaret kort och tydligt.

– Ja.

Hänt har sökt Filip Lamprecht.

LÄS OCKSÅ: Sven Tumba fick fyra barn – det här gör sönerna idag och så ser de ut

LÄS OCKSÅ: Penny Parnevik om att skaffa ett tredje barn med Douglas Murray

FOTO: Viafree / TV4

SENASTE NYTT!