LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Filip Lamprecht om svåra kampen i relationen med Peg Parnevik

23 apr, 2021 
Filip och Peg
Filip Lamprecht är just nu aktuell i Let's dance och dansar tillsammans med Linn Hegdal.
Flickvännen Peg har meddelat att hon nu pausar sociala medier, efter alla kärleksrykten. Dessutom är hon åter tillbaka hemma hos föräldrarna i USA.
– Det är såklart inte en önskad situation, säger Filip till Aftonbladet.
Annons
Här är 5 saker du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Här är 5 saker du vill veta om Filip Lamprecht

Filip Lamprecht, 24, är aktuell i dansprogrammet Let's dance och han dansar tillsammans med proffset Linn Hegdal, 25. Än så länge är Filip kvar i tävlingen och under förra veckans avsnitt blev det extra känsligt, då de tävlande tillägnade en dans till någon som betyder mycket för dem. Filip valde sin bortgångna mormor Barbro ”Lill Babs” Svensson, vilket fick mamma Kristin Kaspersen att bli riktigt stolt.

I ett klipp på Let's dance Instagram kommenterade hon Filips val att hylla Lill Babs.

– Jag blev så himla glad när jag hörde att Filip ska hylla sin mormor på lördag, för dem två de har så mycket gemensamt, så nu längtar jag till att se Linn och Filip på dansgolvet omfamnad av Filips mormor, sa Kristin då.

Kärleksrykterna i Let's dance – Filip och Peg Parnevik ryter ifrån

Filips flickvän Peg Parnevik har podcasten Pillowtalk tillsammans med syster Penny. Där kommenterade hon alla rykten och relationen, bland annat svarade hon på följarnas frågor om hon skulle bestämma över Filip, vilket hon berättade inte är sant.

Annons

– Det folk säger om min och Filips relation, att jag är så himla bossy och att jag bestämmer över honom. Vad ska jag säga? Ni vet ingenting, sa Peg då.

Efter att flera följare dessutom haft påståenden om en romans mellan Linn och Filip valde Peg att ryta ifrån rejält på sin Instagram-story.

”Det är nog nu. Jag har fått nog. Jag är i ett förhållande med Filip. Linn är i ett förhållande med Jacob. Om jag ser en till kommentar eller dm om det kommer jag att bli oförskämd. Förstår ni ens hur okänsligt och taskigt det är mot någons partner i livet och i kärlek?”.

Filips saknad efter flickvännen – bor inte tillsammans för tillfället

Peg och Filip bor just nu inte tillsammans då Peg åkt till familjevillan i USA, Florida. Till en bild på sig själv med tårar i ögonen skrev artisten på Instagram:

”Tar en paus från sociala medier ett tag. Jag har försökt mitt bästa men jag mår helt enkelt inte bra.. jag ville inte försvinna från er utan att förvarna dock. Förhoppningsvis kommer jag kunna dela med mig av allt med er någon gång. Jag älskar er alla! Vi pratar snart”, skrev Peg.

I en intervju med Aftonbladet berättar nu Filip om känslorna att flickvännen är så långt ifrån honom.

– Det är såklart inte en önskad situation, det är klart det är svårt, säger han och fortsätter:

– Vi försöker att blicka framåt och tänka på att hon snart kommer tillbaka till Sverige.

FOTO: Eero Hannukainen/TT // Karin Törnblom/TT

Annons