ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mikael Sandström berättar om omställningen med Lotta Engberg – efter flytten

22 apr, 2021 
Mikeal Sandström och Lotta Engberg
Lotta Engberg och Mikael Sandström har nu hunnit bo in sig i huset tillsammans. Nu berättar Mikael i en intervju med Hänt hur första tiden har varit och om omställningen att flytta till Göteborg.
– Det är en omställning, jag kan inte säga att Göteborg är min hemstad, säger Mikael.
Annons
Lotta Engberg och Mikael Sandström kärlekssagaBrand logo
Lotta Engberg och Mikael Sandström kärlekssaga

Mikael Sandström och Lotta Engberg träffades genom en offentlig flirt i kvällspressen från Lottas sida. Nu har det gått över ett år sedan de började prata och nu har paret flyttat till ett nyköpt hus i Göteborg, vilket Mikael dessutom var snabb med att visa upp i Nyhetsmorgon.

Paret har nu hunnit bo in sig i huset, men har en hel del kvar att göra. Dessutom har Mikael har inte bara fullt upp med flytt och uppackning, han är även igång med flera andra olika projekt, som att skriva en bok och den digitala plattformen vården.se.

Mikael Sandströms nya projekt – så påverkar det Nyhetsmorgon

Mikael är nämligen igång med ett sprillans nytt projekt som ska göra svensk sjukvård mer effektivt, berättar han.

– Jo det är något som heter vården.se, det är en digital sök-plattform som är till för att göra svensk sjukvård effektivare. Det finns ju annan sjukvård som ska kunna fungera under coronapandemin, och det här kan hjälpa folk att få rådgivning. Jag har en möjlighet att nå folk, för jag har jobbat i 35 år med intensivvård och patienter, säger Mikael.

Annons

Kommer det påverka dina uppdrag för Nyhetsmorgon?

– Nej det kör jag på med som vanligt på tisdagar, men jag funderar på att köra några helger. Jag pendlar med tåg nu från Göteborg till Stockholm, då åker jag ner på måndagar och kommer hem igen på tisdagen.

Mikael Sandström om omställningen efter flytten med Lotta Engberg

Lotta och Mikael är nu i full gång med att komma i ordning med huset. Han förklarar att de kommit i ordning en del men att det är långt ifrån klart.

– Vi tycker det går rätt så snabbt fram, men vi är inte klara eller inflyttande. Vi ska upp med mer saker som lampor och tavlor, berättar Mikael.

– Det är en omställning, jag kan inte säga att Göteborg är min hemstad. Men jag har ju sommarställe här nere och det blir bra på många sätt. Men det klart det är en omställning och att flytta ihop med någon efter att ha bott själv i tretton år.

Hur känns det att vara sambo med Lotta?

– Det känns jättespännande på väldigt många olika sätt. Det är så mycket roligare och ett helt annat liv, hon är verkligen en intensiv och levnadsglad person, avslutar Mikael.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons