Kristin Kaspersens starka reaktion på Filips beslut i Let's dance

Filip Lamprecht och Kristin Kaspersen

På lördag får Let's dance-tävlarna tillägna en dans till någon som betytt mycket för dem. Och tittar-favoriten Filip Lamprecht väljer att tillägna sin dans till sin bortgångna mormor Lill Babs, vilket minst sagt berörde mamma Kristin Kaspersen.

Kristin Kaspersen, 51, är en av Sveriges absolut mest omtyckta och uppskattade tv-personligheter. Hon har arbetat för TV4 i många år och arbetat med program som Humorgalan, Fångarna på Fortet och Nyhetsmorgon.

Numera driver Kaspersen även podden Nyfiken på, och ingen har väl missat att Kristin år 2019 lyckades ta hem vinsten i TV4:s dansprogram Let's dance.

Nu tävlar Kristins son Filip Lamprecht, 24, i programmet och han dansar tillsammans med proffset Linn Hegdal, 25. Än så länge är Filip kvar i tävlingen och han verkar helt klart ha blivit en tittar-favorit. Och under lördagens avsnitt kan tittarna räkna med att det blir känsligt, då de tävlande ska tillägna en dans till någon som betyder mycket för dem.

LÄS MER: Carolines lycka med Joacim – nya beskedet för dottern Wilda

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kärleksryktet mellan Linn och Filip i Let's dance

Det har cirkulerat en hel del kärleksrykten i årets Let's dance. Främst har fansen och tittarna spekulerat om olika rykten kring just Linn Hegdal och Filip Lamprecht. Det har minst sagt blivit drama och både Filip Lamprecht och flickvännen Peg Parnevik röt tillslut ifrån ordentligt.

Efter att flera följare haft påståenden om en romans mellan Linn och Filip valde Peg att ryta ifrån rejält på sin Instagram-story.

”Det är nog nu. Jag har fått nog. Jag är i ett förhållande med Filip. Linn är i ett förhållande med Jacob. Om jag ser en till kommentar eller dm om det kommer jag att bli oförskämd. Förstår ni ens hur okänsligt och taskigt det är mot någons partner i livet och i kärlek?”.

”Jag ska torka mina tårar med mina pengar och dricka mitt vin och sedan kolla in min fantastiska söta talangfulla pojkvän på tv”.

Filip Lamprecht hyllning till mormor Lill Babs – Kristins starka reaktion

På lördag är det dags för de tävlande att hylla en person via dansen och Filip har valt att hylla sin mormor Barbro ”Lill Babs” Svensson. Barbro gick bort för tre år sedan, och har för både familj och vänner lämnat ett stort tomrum efter sig. Och det råder ingen tvekan om att Kristins reaktion skriker stolthet, i ett klipp på Let's dance Instagram kommenterar hon Filips val att hylla Lill Babs.

– Jag blev så himla glad när jag hörde att Filip ska hylla sin mormor på lördag, för dem två de har så mycket gemensamt, så nu längtar jag till att se Linn och Filip på dansgolvet omfamnad av Filips mormor, säger Kristin Kaspersen i klippet.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens ord till Linnea Widmark – efter Benjamins svåra kamp

LÄS OCKSÅ: Linn Hegdals karriärbyte efter romansryktet i Let's dance

FOTO: Claudio Bresciani / TT // WIXTRÖM JIMMY/Aftonbladet

Senaste nytt