LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Följarna häpnar över Åsa Ingrossos bild med dottern Lina Björling

29 apr, 2021 
Åsa och Lina.
När Åsa Ingrosso postar en bild tillsammans med dottern Lina Björling kan följarna inte låta bli att reagera över en sak.
”Gud”, skriver en chockerad följare.
Annons
Benjamin Ingrossos utseendeförändring genom årenBrand logo
Benjamin Ingrossos utseendeförändring genom åren

Åsa Ingrosso fann kärleken när hon letade efter ett semesterhus på Mallorca, för drygt åtta år sedan. Hon fick då tips om att Emilio Ingrosso kanske kunde hjälpa henne och istället för att endast hitta ett hus på paradisön så fann hon dessutom sin stora kärlek.

Sedan 2015 är Åsa och Emilio gifta och tillsammans har de bildat en stor familj som syns umgås ofta. Ihop med Pernilla Wahlgren har Emilio barnen Oliver Ingrosso Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso. Även Åsa har barn sedan en tidigare relation – dottern Lina Björling och sonen Anton Björling.

Nu lägger Åsa ut en bild tillsammans med sin dotter Lina, där de ser väldigt lika ut. De har nästintill samma frisyr med snarlik längd och färg och att de är mor och dotter går knappast att gå miste om.

”Me & mini me”, skriver Åsa till bilden.

Följarnas reaktioner till Åsa Ingrossos nya bild

I kommentarsfältet kryllar det av kommentar gällande hur lika mor och dotter är. De är flera som skriver att de ser ut som tvillingar och komplimanger om hur fina de är väller in. Till och med Lina själv skriver:

”Hahahahhahaha alltså vi ser exakt likadana ut”.

Andra följare skriver:

”Gud va skrämmande lika. Så vackra båda två”.

”Ni ser ut som systrar!”

En annan syftar på Åsas caption och skriver:

”Verkligen en mini-dig!”

Annons