ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Robinson-Elias Akyols liv utanför programmet – därför sökte han

27 apr, 2021 
Elias Akyol
Robinson 2021 är i full gång och en av deltagarna som är med och tävlar om vinsten på en halv miljon är Elias Akyol. Men nu berättar han för Hänt om den främsta anledningen till att han sökte till programmet.
Annons

Årets säsong av Robinson har blivit en höjdpunkt för många svenskar, och nytt för i år är att tävlingen spelas in i Sverige.

Men det är inte så att det på något sätt blir lättare för att det spelas in i Sverige, snarare tvärtom. Det kyliga klimatet och bristen på mat har gjort att sjukvårdsteamet behövt rycka in ovanligt många gånger. I Lovisa Alméns, 30, fall gick det så illa att hon tvingades avbryta hennes Robinson-resa.

Ungefär halva säsongen har nu gått och under de senaste dagarna har mycket hänt vid de nordliga öarna. Bland annat har det kommit in två nya deltagare, lagen har slagits samman och Gränslandet har startats upp.

Elias förenades med Alex i Gränslandet

Alexander Chennaoui, 49, blev den deltagaren som fick äran att starta upp Gränslandet och när han kom dit blev han positivt överraskad.

– Härligt! En wokpanna, en eldstad och wow tomater, havregryn, salt, olja, mjöl. Nej fan, jag är i himlen!, sa Alex då i programmet.

Annons

Nu har Alex däremot fått sällskap av bland andra Elias Akyol, 26. Men nu berättar Elias för Hänt att han kanske inte var riktigt lika positivt inställd till Gränslandet som Alex var när han kom dit.

– Nej men det var ju surt att komma till Gränslandet. Jag ville ju va kvar i Robinson liksom. Så man var väl inte jättepepp, säger Elias till Hänt.

Till vardags jobbar Elias som chef för en grupp människor och med tanke på hur han lever så kan man räkna ut att det går ganska bra för honom! När Elias sände live på Robinsons Instagram-konto kunde tittarna lägga märke till ett topp-renoverat kök och det såg allmänt fint ut.

– Det är ordning och reda på mig liksom, eller ah jag vet inte vad jag ska säga, skrattar Elias.

Därför sökte Elias till Robinson

Apropå Elias och hans hem, så har han tidigare berättat för Hänt plus om en riktigt otäck händelse – han blev nämligen rånad i hemmet.

– Jag kom hem från jobbet en vanlig måndagskväll. Från ingenstans blev jag mer eller mindre kidnappad i min egen lägenhet i samband med ett rån, förklarade han då.

Annons

Men nu berättar Elias om verkliga anledningen till att han sökte till Robinson. Och faktum är att det egentligen inte hade något med just prispengarna att göra.

– Rent ekonomiskt så är det ju ingen.. Jag menar det är 250 000 efter skatt kanske, och då missar du ju två månadslöner för att man är borta. Så det fanns liksom inget ekonomiskt incitament om att va med i Robinson på det sättet, säger Elias.

FOTO: TV4

Annons