Robinson-Alex och Tova-Sophia Aronssons relation idag – efter bråken

Alexander Chennaoui, Tova-Sophia Aronsson
Exklusivt

När Alexander Chennaoui röstades ut från Robinson valde han att ge en blodshämnd till Tova-Sophia Aronsson. Men vad han inte visste då var att hon skulle ansluta till Gränslandet några timmar senare. Det var med andra ord en krystad stämning, men så här är deras relation idag!

Årets säsong av Robinson är i full gång och nytt för i år är att tävlingen utspelar sig i Sverige, närmare bestämt i Haparanda.

Det har redan hunnit hända mycket på de drygt tre veckorna som deltagarna befunnit sig vid Sveriges nordligaste spets. Bland annat har det kommit in två nya lagkaptener, lagen har gjorts om och Gränslandet har startats upp!

LÄS MER: Robinson-Kristove och Julias relation idag
Exklusivt

När Lag nord hamnade i sitt första öråd blev det Alexander Chennaoui, 49, som röstades ut – trots att Paul Michael Wrenkler, 31, varit tydlig med att han ville vara den första som lämnar. Besvikelsen var därför extra stor hos Alex, men till hans stora förvåning var hans Robinson-resa inte slut där. Han fick nämligen den stora äran att starta upp Gränslandet.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

Alex och Tova-Sophia återförenades i Gränslandet

Gränslandet är ett ställe dit man kommer när man röstas ut från Robinson och när Alex kom dit kunde han konstatera ett och annat.

– Härligt! En wokpanna, en eldstad och wow tomater, havregryn, salt, olja, mjöl. Nej fan, jag är i himlen!, sa han då i programmet.

Gränslandet har oväntat nog mycket mer bekvämligheter än vad som finns i ett Robinson-läger. Förutom den trevliga eldstaden så finns det ett bord att sitta vid och ett eget trädgårdsland. Även sovplatsen är mycket lyxigare, då "gränsländarna" får sova i ett växthus med riktiga väggar och sängar. Alex var med andra ord i himmelriket och han konstaterade snabbt att det skulle bli skönt att få vara själv i några dagar.

Gränslandet

Här sover "gränsländarna".

Foto: TV4

Men så blev det inte! Redan några timmar senare kommer nämligen deltagarna Anna Frycklund, Wilma Wernersson, och den förra lagkamraten Tova-Sophia Aronsson, 35, gående.

Så är relationen mellan Alex och Tova-Sophia

När Alex röstades ut valde han att ge en blodshämnd till just Tova-Sophia, då han misstänkte att det var hon som låg bakom planen att skicka hem honom. Därför blev det en stor chock för dem båda två att se varandra igen.

– Men Alex, vad gör du här?, sa Tova-Sophia i programmet när hon såg Alex i Gränslandet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Det var med andra ord lite krystad stämning mellan Alex och Tova-Sophia. Men nu har Sophia berättat för Hänt att hon och Alex pratar regelbundet – trots bråken i Robinson.

– Jag snackade med Alex senast idag faktiskt. Det är ju inte så att vi är bundisar, men vi hängde ju ändå ett tag tillsammans i Gränslandet. Så då blir man ju tajta, man blir ju tajt med alla egentligen, vare sig man vill eller inte, säger hon.

Även Alex har förklarat för Hänt att relationen mellan dem är god, oväntat nog så är hon och Wrenkler de enda han fortfarande har kontakt med.

– Det är ju ingen annan förutom Wrenkler i Lag nord som jag umgås med, ingen bor ju i Stockholmstrakten. Men jag har lite kontakt med Tova-Sophia, säger han och fortsätter:

– Så hon och jag, vi surrar ju lite på Instagram och sådär, men ingen annan.

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Så mörkade Tova-Sophia Aronsson för pojkvännen att hon skulle till Robinson

LÄS OCKSÅ: Därför känner du igen Tova-Sophia Aronsson i Robinson 2021