TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så mörkade Tova-Sophia Aronsson för pojkvännen att hon skulle till Robinson

04 apr, 2021 
AvLovisa Ström
AvLina Gustafsson
Tova-Sophia Aronsson Robinson
När tv-profilen Tova-Sophia Aronsson skulle spela in Robinson ljög hon för sin nuvarande pojkvän. Hon berättade nämligen inte var hon skulle utan kom istället på en lögn.
Nu berättar hon för Hänt hur hon mörkade sanningen för sin kärlek.
Annons
Tova-Sophia från Robinson om kärlekslyckan: ”han googlade mig”Brand logo
Tova-Sophia från Robinson om kärlekslyckan: ”han googlade mig”

Årets säsong av Robinson är äntligen igång och en deltagare som blivit väldigt populär bland tittarna är lag nord-medlemmen Tova-Sophia Aronsson. Men det är inte första gången hon gör tv. För några år sedan kunde man nämligen också se henne i Första dejten. Men dejtingprogrammet gav henne dessvärre ingen kärlek, utan den kom senare.

Nu berättar hon för Hänt om kärlekslyckan med nya pojkvännen, och hur hon faktiskt mörkade för honom att hon skulle till Robinson.

Kärlekslyckan med den hemliga pojkvännen

Tova-Sophia och pojkvännen har varit ihop i sju månader och kärlekslyckan är total.

– He is a keeper. Jag tar aldrig något för givet men jag tycker väldigt mycket om den här killen och känner att jag faktiskt kan se en framtid med honom. Så jag tänker att om vi är tillsammans om 1-2 år så vill jag ha barn med honom, berättar tv-profilen.

Annons

Men trots att hon är upp över öronen kär i sin kille har hon medvetet valt att hålla honom lite hemlig, och beslutet grundar sig helt enkelt i respekt för honom.

– Jag väljer att inte ha honom på sociala medier för att han ska slippa få konstiga följare, och jag känner också att jag vill hålla det ganska privat, förklarar hon.

Så mörkade Tova-Sophia sanningen för pojkvännen

Tovia-Sophia och kärleken hade haft lite kontakt redan innan Robinson, men när det var dags för henne att åka var hon tvungen att komma med en nödlögn. Hon berättade nämligen aldrig för honom att hon skulle spela in tv-programmet utan åkte bara iväg. Nu berättar hon hur hon mörkade sanningen för honom.

– Vi hade haft kontakt innan men inte fått till någon träff, men sen när jag skulle till Robinson så sa jag att jag skulle ut och fiska. Att jag skulle ut i skogen och inte hade någon mobil med mig och inte heller visste hur länge jag skulle vara borta, berättar hon.

Pojkvännen trodde då att Tova-Sophia inte ville träffa honom längre och att det var hennes sätt att avsluta det. Men där skulle han snart motbevisas.

– Men sen hörde jag av mig när jag var hemma och så sågs vi och sen dess har vi hängt ihop, säger Tova-Sophia och ler.

Annons