Följarna jublar över Nicole Nordin och Peter Forsbergs bild på barnen

Nicole Nordin och Peter "Foppa" Forsberg har tre barn tillsammans.
Nu lägger de upp en bild på två av barnen som får följarna att reagera. De tycker nämligen att barnen är otroligt lika sina föräldrar.
”En mammakopia och en pappakopia!”, skriver en följare.

Hockeylegendaren Peter ”Foppa” Forsberg, 47, och kärleken Nicole Nordin, 33, träffades för elva år sedan och snabbt slog det gnistor. Idag har de barnen Lennox, Lily och Diego tillsammans och bor sedan flera år tillbaka i Zug i Schweiz. Paret har tidigare berättat att de trivs väldigt bra där och att de därför inte har några planer på att flytta tillbaka till Sverige på ett tag. Och man kan förstå dem.

På Nicoles Instagram kan man nämligen få en inblick i familjens vardag där det är alltifrån skidsemestrar till långa promenader i fin natur. Nu lägger Nicole upp en bild på två av barnen som väcker starka reaktioner hos följarna.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så får de ihop familjelivet med karriären

Karriären är något som är väldigt centralt i både Peter och Nicoles liv. Idag driver de flera företag ihop samtidigt som de kämpar för att få ihop familjelivet samt tid för varandra. I en intervju med Mama har Nicole tidigare berättat hur de bär sig åt för att få det att fungera.

– Jag har ammat hos frisören, jag har jobbat natten igenom för att klara deadlines. Jag har inte lagt om mitt liv så mycket efter att vi fick barn, utan vår vardag är vad barnen vet och de ifrågasätter inte att man går till jobbet. Jag har aldrig tagit en tupplur under dagen utan har då i stället passat på att jobba, säger hon innan hon fortsätter:

LÄS MER: Carolina Gynnings relationskamp med Viktor Philipson

– Man måste boka in tid för sig själv och saker som man mår bra av. Jag ber om hjälp. Det kan vara en väninna som ställer upp och passar barnen när man tar en massage. Jag har helt slutat att försöka parellellköra jobb och barn. När jag jobbar så är jag fullt fokuserad på det och när jag är med barnen är jag hundra procent närvarande med dem.

Starka reaktioner efter bilden på Nicole och Foppas barn Lily och Diego

Och visst har de tid för familjehäng också. De senaste dagarna har man kunnat se hur familjen njuter av en härlig semester i solen, och för bara någon vecka sedan hade de även skoj i skidbacken – vilket även det dokumenterades.

”Minis looking cute”, skriver hon under en bild på två av barnen innan hon fortsätter:

”Fördel i årets eviga lockdown att backarna höll öppet så de små fick lära sig åka skidor.”

Och i kommentarsfältet är det många som reagerar på att barnen är otroligt lika sina föräldrar.

”En mammakopia och en pappakopia ser jag!”, skriver bland annat en följare.

LÄS OCKSÅ: Nicole Nordin och Peter Forsbergs lyxresa – mitt under pandemin

LÄS OCKSÅ: Simon Skölds egna ord om familjelyckan med Camilla Läckberg och dottern Polly