Simon Skölds egna ord om familjelyckan med Camilla Läckberg och dottern Polly

Simon Skölds egna ord om familjelyckan med Camilla Läckberg och dottern Polly

Simon Sköld berättar nu om familjelyckan med Camilla Läckberg. Efter det starka inlägget hyllas Simon av följarna som skickar mängder av kärlek till familjen.
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
Slå på ljud

Simon Sköld och Camilla Läckbergs kärlekssaga startade för sju år sen. Det var 2014 som de bekräftade att de var ett par och upp över öronen kära i varandra, och sommaren därpå utbytte de ringar och förlovade sig. Simon friade till Camilla under en romantisk middag på Grand hotel i Stockholm.

Camilla hade barnen Meja, Wille och Charlie sedan tidigare förhållande, och hon har berättat att bara några veckor in i förhållandet Simon pratade de om att skaffa barn i framtiden. Orsaken var att Camilla då var 40 år och om Simon, som då var 27 år, ville ha barn i framtiden var det nu de hade chansen.

”Med Simon pratade vi om det efter tre veckor på grund av min ålder, och vi började försöka efter några månader”, har Läckberg berättar på Instagram.

Camilla Läckberg och Simon Skölds gravidkamp

Simon Sköld har tidigare avslöjat att vägen till ett gemensamt barn inte var spikrak, istället fick paret kämpa för det hela.

– Vi hade försökt och vi hade till och med haft ett missfall, säger Simon i SVT-programmet Pappa mos.

Men fick de glädjebeskedet – Camilla var gravid!

Simon Sköld och gravida Camilla Läckberg 2016

Simon Sköld och Camilla Läckberg fick dottern Polly 2016, året därpå gifte de sig.

Karin Törnblom/TT

– Så man blev superglad men samtidigt blev man också nervös för att det skulle gå den här gången.Glädjen går inte riktigt att beskriva. Overkligt också. Jag ska bli pappa, berättade Simon.

Och den 1 april 2016 föddes dottern som de gav namnet Polly. De som följt Simon och Camilla genom åren har inte kunnat undgå att barnen har en central roll i familjen och den yngsta medlemmen har absolut tillfört massor av kärlek.

Lagom till Pollys femårsdag skriver Simon om hur dottern förändrat hans liv för alltid och han minns tillbaka till förlossningen.

"Dagen Polly födes, jag var med om en förlossning, vi två Läckberg blev ett som låten går. Wow vad denna lilla varelse ändrat livet för mig", skriver han med ett hjärta på sin Instagram.

Simon Skölds bilder från förlossningen

Simon minns hur bonussonen Charlie, som Camilla Läckberg har tillsammans med exmaken Martin Melin, var i femårsåldern när Simon kom in i deras liv.

"Charlie hade precis fyllt 5 när jag och Camilla träffades så hade aldrig upplevt bebis och små barn på de sättet tidigare", minns Simon och avslutar med:

"5 år är stort och tiden har gått så galet snabbt! Är bara så otroligt tacksam".

Han delar även med sig av bilder från förlossningen när Polly föddes. På flera av dem är det tydligt att Polly är precis nyfödd, och ligger i sin mamma Camillas famn för första gången.

Simon Skölds följare skickar mängder av kärlek till honom och familjen i kommentarsfältet.

"Så fina ord, vilken lycka", skriver en person med ett rött hjärta.

Många skickar även grattis till Polly och även Hänt får passa på att gratulera den nyblivna 5-åringen!

LÄS OCKSÅ: Tilde de Paulas barnbesked efter nya bilden

LÄS OCKSÅ: Casper Janebrink om okända otroheten

FOTO: TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN